Sultingi naminiai čeburekai su traškia plutele pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-20

Sultingi naminiai čeburekai su traškia plutele

Čeburekai - tai dideli kepti pyragėliai iš neraugintos tešlos su mėsos įdaru, kepti dideliame kiekyje augalinio aliejaus. Pagal šį receptą gaminami labai skanūs, sultingi viduje ir traškūs išorėje.
Gaminimo laikas
30 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
314 kcal.
Baltymai
8 g
Riebalai
19 g
Angliavandeniai
25 g
Sunkumas: 1/5
Reitingas: 4.05/5 (37 bal.)

Žingsnis 1

Sultingi naminiai čeburekai su traškia plutele Žingsnis 1
Miltus persijokite į gilų dubenį, suberkite druską, įmuškite kiaušinį, įpilkite 2 šaukštus augalinio aliejaus. Lengvai išmaišykite. Nedidelėmis porcijomis įpilkite verdančio vandens ir išminkykite elastingą tešlą.

Žingsnis 2

Sultingi naminiai čeburekai su traškia plutele Žingsnis 2
Supjaustykite tešlą nedideliais gabalėliais. Plonai iškočiokite kočėlu ir išpjaukite puodelio formos apskritimą.

Žingsnis 3

Sultingi naminiai čeburekai su traškia plutele Žingsnis 3
Ant vienos pusės apskritimo uždėkite maltos mėsos ir užspauskite kraštus.

Žingsnis 4

Sultingi naminiai čeburekai su traškia plutele Žingsnis 4
Kad cheburetė gražiai atrodytų, reikia per kraštus perspausti šakute.

Žingsnis 5

Sultingi naminiai čeburekai su traškia plutele Žingsnis 5
Į įkaitintą keptuvę įpilkite daug aliejaus, sudėkite čeburekus.

Žingsnis 6

Sultingi naminiai čeburekai su traškia plutele Žingsnis 6
Kepkite čeburekus ant vidutinės ugnies iš abiejų pusių po 5 minutes, kol taps auksinės spalvos.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
jautienos patiekalai, konditerijos gaminiai, sluoksniuotos tešlos gaminiai, paprastai, yra bendrų alergenų., pietūs, vakarienė, chebureks, Naujųjų metų išvakarių šventė, namų receptai, receptų knyga, kiaulienos vakarienė, jautienos vakarienė, Čeburekai su mėsa

Kategorijos