Publikavimo data: 2024-05-25
Sultingi varškės keksiukai
Cukraus pudra apibarstyti, minkšti ir tirpstantys burnoje koldūnai ne veltui tapo mėgstamiausiu vaikų ir suaugusiųjų skanėstu. Subtilus vanilės prieskonis suteikia nenusakomo švelnaus skonio, kuris ryte pakelia nuotaiką.
Žingsnis 1
Į dubenį įmuškite kiaušinį, sudėkite varškę, paprastąjį cukrų, vanilinį cukrų ir grietinę. Kruopščiai išmaišykite, palaipsniui suberkite miltus. Iškočiokite tešlą, pabarstydami ją miltais, kad neliptų prie rankų.
Žingsnis 2
Paimkite didelę, apvalią formą ir iš iškočiotoje tešloje padarykite išpjovas, o mažesne forma padarykite skylutes koldūno viduryje. Keptuvėje įkaitinkite aliejų ir kepkite koldūnus, kol iškeps iš abiejų pusių.
Kategorijos