Sultingi varškės keksiukai pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-05-25

Sultingi varškės keksiukai

Cukraus pudra apibarstyti, minkšti ir tirpstantys burnoje koldūnai ne veltui tapo mėgstamiausiu vaikų ir suaugusiųjų skanėstu. Subtilus vanilės prieskonis suteikia nenusakomo švelnaus skonio, kuris ryte pakelia nuotaiką.
Gaminimo laikas
30 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
506 kcal.
Baltymai
6 g
Riebalai
48 g
Angliavandeniai
13 g
Sunkumas: 2/5
Reitingas: 4.09/5 (11 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Sultingi varškės keksiukai Žingsnis 1
Į dubenį įmuškite kiaušinį, sudėkite varškę, paprastąjį cukrų, vanilinį cukrų ir grietinę. Kruopščiai išmaišykite, palaipsniui suberkite miltus. Iškočiokite tešlą, pabarstydami ją miltais, kad neliptų prie rankų.

Žingsnis 2

Sultingi varškės keksiukai Žingsnis 2
Paimkite didelę, apvalią formą ir iš iškočiotoje tešloje padarykite išpjovas, o mažesne forma padarykite skylutes koldūno viduryje. Keptuvėje įkaitinkite aliejų ir kepkite koldūnus, kol iškeps iš abiejų pusių.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos