Sultingos krevetės sojų padaže su česnakais pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-15

Sultingos krevetės sojų padaže su česnakais

Krevetės sojų padaže su česnakais, baltuoju vynu ir keptos svieste - dieviškas patiekalas. Išbandę šį receptą liksite sužavėti, nes kreminis česnakų padažas švelnias krevetes paverčia pikantiškomis. Šiam aromatingam patiekalui paruošti prireiks labai nedaug laiko, tačiau jo skonis sužavės visus jūsų svečius.
Gaminimo laikas
20 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
159 kcal.
Baltymai
15 g
Riebalai
9 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.56/5 (9 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Sultingos krevetės sojų padaže su česnakais Žingsnis 1
Paruoškite padažą. Alyvuogių aliejuje apkepkite smulkintą česnaką, kad įgautų norimą aštrų skonį. Tada įdėkite pusę sviesto. Kai sviestas ištirps, supilkite vyną ir leiskite jam išgaruoti.

Žingsnis 2

Sultingos krevetės sojų padaže su česnakais Žingsnis 2
Į gautą padažą sudėkite krevetes. Išmaišykite, supilkite sojų padažą, įdėkite dar 2 česnako skilteles ir sviestą. Troškinkite ne ilgiau kaip 5-7 minutes.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos