Publikavimo data: 2024-06-15
Sultingos krevetės sojų padaže su česnakais
Krevetės sojų padaže su česnakais, baltuoju vynu ir keptos svieste - dieviškas patiekalas. Išbandę šį receptą liksite sužavėti, nes kreminis česnakų padažas švelnias krevetes paverčia pikantiškomis. Šiam aromatingam patiekalui paruošti prireiks labai nedaug laiko, tačiau jo skonis sužavės visus jūsų svečius.
Žingsnis 1
Paruoškite padažą. Alyvuogių aliejuje apkepkite smulkintą česnaką, kad įgautų norimą aštrų skonį. Tada įdėkite pusę sviesto. Kai sviestas ištirps, supilkite vyną ir leiskite jam išgaruoti.
Žingsnis 2
Į gautą padažą sudėkite krevetes. Išmaišykite, supilkite sojų padažą, įdėkite dar 2 česnako skilteles ir sviestą. Troškinkite ne ilgiau kaip 5-7 minutes.
Kategorijos