Publikavimo data: 2025-08-18
Sultingos lydekos keptuvėje
Rausva lašiša, paruošta keptuvėje, yra labai paprastas, bet stebėtinai skanus patiekalas. Ji greitai išverda, svarbiausia - nelaikyti jos keptuvėje per ilgai, tada ji bus labai sultinga.
Žingsnis 1
Nuo rausvosios lašišos kepsnio popieriniais rankšluosčiais pašalinkite drėgmės perteklių. Kiekvieną gabalėlį pagardinkite druska, pipirais ir žuvies prieskoniais. Palikite marinuotis 15 minučių.
Žingsnis 2
Žuvies gabalėlius pamerkite į miltus. Į keptuvę įpilkite augalinio aliejaus ir gerai įkaitinkite. Į aliejų sudėkite žuvies gabaliukus. Kepkite 3-5 minutes. To pakanka, kad žuvis išliktų sultinga.
Žingsnis 3
Svogūną supjaustykite pusžiedžiais, morkas sutarkuokite stambia tarka.
Žingsnis 4
Apverskite žuvį, sudėkite svogūnus ir morkas. Kepkite viską kartu 5 minutes, retkarčiais pamaišydami svogūnus ir morkas.
Kategorijos