Sultingos lydekos keptuvėje pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-18

Sultingos lydekos keptuvėje

Rausva lašiša, paruošta keptuvėje, yra labai paprastas, bet stebėtinai skanus patiekalas. Ji greitai išverda, svarbiausia - nelaikyti jos keptuvėje per ilgai, tada ji bus labai sultinga.
Gaminimo laikas
30 min.
Laikas virtuvėje
15 min.
Kalorijos
174 kcal.
Baltymai
14 g
Riebalai
10 g
Angliavandeniai
4 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4/5 (21 bal.)

Žingsnis 1

Sultingos lydekos keptuvėje Žingsnis 1
Nuo rausvosios lašišos kepsnio popieriniais rankšluosčiais pašalinkite drėgmės perteklių. Kiekvieną gabalėlį pagardinkite druska, pipirais ir žuvies prieskoniais. Palikite marinuotis 15 minučių.

Žingsnis 2

Sultingos lydekos keptuvėje Žingsnis 2
Žuvies gabalėlius pamerkite į miltus. Į keptuvę įpilkite augalinio aliejaus ir gerai įkaitinkite. Į aliejų sudėkite žuvies gabaliukus. Kepkite 3-5 minutes. To pakanka, kad žuvis išliktų sultinga.

Žingsnis 3

Sultingos lydekos keptuvėje Žingsnis 3
Svogūną supjaustykite pusžiedžiais, morkas sutarkuokite stambia tarka.

Žingsnis 4

Sultingos lydekos keptuvėje Žingsnis 4
Apverskite žuvį, sudėkite svogūnus ir morkas. Kepkite viską kartu 5 minutes, retkarčiais pamaišydami svogūnus ir morkas.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, įspūdingas receptas, paprastas, turi bendrų alergenų, pietūs, vakarienė, pupelių sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos