Publikavimo data: 2024-09-14
Sultingos paprikos, įdarytos kiauliena ir ryžiais
Šis greitas ir paprastas receptas dažnai praverčia atvykus svečiams. Viskas, ko jums reikia, tai šaldiklyje esanti malta mėsa, o paprikų visada rasite parduotuvėje arba jas taip pat galima užšaldyti.
Žingsnis 1
Pirmiausia paruoškite faršą. Jau paruoštą faršą sudėkite į dubenį arba susmulkinkite gabalėlį kiaulienos mėsmale. Įdėkite smulkiai supjaustytą svogūną.
Žingsnis 2
Ryžius užpilkite verdančiu vandeniu ir palikite 10 minučių pastovėti, tada nusausinkite, perliekite šaltu vandeniu ir sudėkite į maltą mėsą. Pagardinkite druska ir žiupsneliu juodųjų pipirų.
Žingsnis 3
Kruopščiai išmaišykite ir įpilkite truputį vandens, kad masė būtų tirštos grietinės konsistencijos. Tai būtina, kad verdant ryžiai neišsitrauktų visos drėgmės, o paprikos nebūtų sausos.
Žingsnis 4
Dabar paruoškite paprikas. Jas nuplaukite, peiliu atsargiai nupjaukite viršūnėles ir ištraukite vidų su sėklomis. Tam galite naudoti arbatinį šaukštelį. Jums reikės 5-6 paprikų.
Žingsnis 5
Paprikas įdarykite paruošta malta mėsa. Įdarą rankomis stipriai įspauskite į paprikas.
Žingsnis 6
Virtas paprikas 30 minučių virkite pasūdytame vandenyje.
Kategorijos