Suomiškai sūdyta lašiša pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-18

Suomiškai sūdyta lašiša

Lašiša - tai žuvis, kuri dėl savo unikalaus skonio ir patrauklios išvaizdos yra labai populiari visame pasaulyje. Lašiša - tai žuvis, naudojama daugelyje patiekalų, pavyzdžiui, suši. Lašiša dažnai patiekiama kaip atskiras patiekalas.
Gaminimo laikas
600 min.
Laikas virtuvėje
45 min.
Kalorijos
142 kcal.
Baltymai
17 g
Riebalai
5 g
Angliavandeniai
1 g
Sunkumas: 1/5
Reitingas: 3.83/5 (12 bal.)

Žingsnis 1

Suomiškai sūdyta lašiša Žingsnis 1
Susmulkinkite krapus. Dubenyje sumaišykite druską ir cukrų. Lašišą įtrinkite tempeh, cukrumi ir druska. Išklokite pergamentinį popierių ir pabarstykite pusę krapų. Žuvį sudėkite ant popieriaus ir uždenkite krapais. Suvyniokite žuvį į pergamentą ir įdėkite ją į maišelį, dugne padarykite skylutes. Į lėkštę įdėkite lėkštę dugnu į viršų, ant viršaus uždėkite maišelį su skylutėmis į apačią ir padėkite į šaldytuvą per naktį.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, įspūdingas receptas, paprastas, turi bendrų alergenų, pietūs, vakarienė, pupelių sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos