Publikavimo data: 2025-08-18
Suomiškai sūdyta lašiša
Lašiša - tai žuvis, kuri dėl savo unikalaus skonio ir patrauklios išvaizdos yra labai populiari visame pasaulyje. Lašiša - tai žuvis, naudojama daugelyje patiekalų, pavyzdžiui, suši. Lašiša dažnai patiekiama kaip atskiras patiekalas.
Žingsnis 1
Susmulkinkite krapus. Dubenyje sumaišykite druską ir cukrų. Lašišą įtrinkite tempeh, cukrumi ir druska. Išklokite pergamentinį popierių ir pabarstykite pusę krapų. Žuvį sudėkite ant popieriaus ir uždenkite krapais. Suvyniokite žuvį į pergamentą ir įdėkite ją į maišelį, dugne padarykite skylutes. Į lėkštę įdėkite lėkštę dugnu į viršų, ant viršaus uždėkite maišelį su skylutėmis į apačią ir padėkite į šaldytuvą per naktį.
Kategorijos