Publikavimo data: 2024-06-15
Super pica su kefyru
Man patinka šis tešlos variantas, nes jam nereikia jokių specialių ingredientų ar pastangų. Be to, tai puikus būdas sunaudoti paskutinę šaldytuve stovėjusią kefyro stiklinę. Kol tešla ruošiama, galite pasiruošti priedus. Gausite picą iš plonos tešlos su traškia plutele.
Žingsnis 1
Šiek tiek pašildykite kefyrą mikrobangų krosnelėje, sudėkite sviestą, druską, cukrų ir kruopščiai suplakite šakute.
Žingsnis 2
Persijokite miltus, suberkite mieles ir išmaišykite.
Žingsnis 3
Sumaišykite skystus ir sausus ingredientus ir gerai išminkykite tešlą. Tešla bus minkšta ir elastinga.
Žingsnis 4
Uždenkite rankšluosčiu ir 30-40 minučių padėkite šiltoje vietoje.
Žingsnis 5
Paruoškite faršą: supjaustykite dešrą ir dešreles, marinuotus agurkus, svogūnus, sutarkuokite sūrį.
Žingsnis 6
Kai tešla šiek tiek pakils, ištraukite ją ir iškočiokite ant miltais pabarstyto stalo.
Žingsnis 7
Ant viršaus užtepkite pomidorų padažo.
Žingsnis 8
Tada ant viršaus uždėkite įdarą.
Žingsnis 9
Apibarstykite picą sūriu ir pašaukite į 200 laipsnių temperatūros orkaitę.
Kategorijos