Publikavimo data: 2025-08-20
Sūrio ir išrūgų keksiukai
Sūrio ir išrūgų keksiukai taps mėgstamiausiu jūsų šeimos skanėstu. Jie tinka pusryčiams ar užkandžiams. Labai rekomenduoju juos valgyti karštus.
Žingsnis 1
Sūrį sutarkuokite tarka. Dubenyje sumaišykite visus ingredientus: varškę, tarkuotą sūrį, du kiaušinius, miltus ir kepimo miltelius. Išmaišykite iki vientisos masės. Sudėkite krapus ir džiovintas žoleles.
Žingsnis 2
Padalykite tešlą rutuliukais ir suformuokite keksiukus. Dėkite ant kepimo skardos, išklotos silikoniniu kilimėliu arba pergamentu.
Žingsnis 3
Aptepkite keksiukus kiaušinio tryniu. Iškepę jie įgaus gražią rausvą spalvą. Ant viršaus pabarstykite sezamo sėklomis ir siųskite į orkaitę kepti 25-30 minučių. Kepkite 180 °C temperatūroje, kol taps auksinės spalvos.
Kategorijos