Sūrio ir kalmarų laiveliai orkaitėje pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-05-19

Sūrio ir kalmarų laiveliai orkaitėje

Orkaitėje kepami folijos laiveliai su skirtingais įdarais visada yra originalūs, gražūs ir labai skanūs. Kalmarų ir grybų laiveliai yra subtilaus skonio ir puikaus aromato, o tempiamas sūris suteikia patiekalui ypatingo žavesio ir patrauklumo.
Gaminimo laikas
40 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
163 kcal.
Baltymai
15 g
Riebalai
11 g
Angliavandeniai
3 g
Sunkumas: 2/5
Reitingas: 4.75/5 (8 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Sūrio ir kalmarų laiveliai orkaitėje Žingsnis 1
Kalmarus nuplikykite verdančiu vandeniu ir nuimkite plėvelę. Nuplaukite vandeniu ir supjaustykite griežinėliais. Nuluptus pievagrybius supjaustykite į 4 dalis arba supjaustykite stambiais kubeliais.

Žingsnis 2

Sūrio ir kalmarų laiveliai orkaitėje Žingsnis 2
Sutarkuokite sūrį, pomidorus supjaustykite stambiais gabalėliais ir susmulkinkite prieskonines žoleles. Dideliame dubenyje sumaišykite kalmarus, grybus, sūrį, pomidorus ir krapus. Viską užpilkite majonezu.

Žingsnis 3

Sūrio ir kalmarų laiveliai orkaitėje Žingsnis 3
Iš folijos suformuokite laivelius, sudėkite į juos kalmarų ir grybų įdarą ir pašaukite į 180 ℃ įkaitintą orkaitę. Kepkite 20-25 min.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos