Publikavimo data: 2024-05-19
                Sūrio ir kalmarų laiveliai orkaitėje
                                
                    Orkaitėje kepami folijos laiveliai su skirtingais įdarais visada yra originalūs, gražūs ir labai skanūs. Kalmarų ir grybų laiveliai yra subtilaus skonio ir puikaus aromato, o tempiamas sūris suteikia patiekalui ypatingo žavesio ir patrauklumo.
                
                
                
                
                
                
                
                
                
                
                                        
                        Žingsnis 1
                        
                        Kalmarus nuplikykite verdančiu vandeniu ir nuimkite plėvelę. Nuplaukite vandeniu ir supjaustykite griežinėliais. Nuluptus pievagrybius supjaustykite į 4 dalis arba supjaustykite stambiais kubeliais.
                     
                                        
                        Žingsnis 2
                        
                        Sutarkuokite sūrį, pomidorus supjaustykite stambiais gabalėliais ir susmulkinkite prieskonines žoleles. Dideliame dubenyje sumaišykite kalmarus, grybus, sūrį, pomidorus ir krapus. Viską užpilkite majonezu.
                     
                                        
                        Žingsnis 3
                        
                        Iš folijos suformuokite laivelius, sudėkite į juos kalmarų ir grybų įdarą ir pašaukite į 180 ℃ įkaitintą orkaitę. Kepkite 20-25 min.
                     
                                     
                                
                
                                
                
                
                    
Kategorijos