Sūrio ir kalmarų laiveliai orkaitėje pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-05-19

Sūrio ir kalmarų laiveliai orkaitėje

Orkaitėje kepami folijos laiveliai su skirtingais įdarais visada yra originalūs, gražūs ir labai skanūs. Kalmarų ir grybų laiveliai yra subtilaus skonio ir puikaus aromato, o tempiamas sūris suteikia patiekalui ypatingo žavesio ir patrauklumo.
Gaminimo laikas
40 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
163 kcal.
Baltymai
15 g
Riebalai
11 g
Angliavandeniai
3 g
Sunkumas: 2/5
Reitingas: 4.75/5 (8 bal.)

Žingsnis 1

Sūrio ir kalmarų laiveliai orkaitėje Žingsnis 1
Kalmarus nuplikykite verdančiu vandeniu ir nuimkite plėvelę. Nuplaukite vandeniu ir supjaustykite griežinėliais. Nuluptus pievagrybius supjaustykite į 4 dalis arba supjaustykite stambiais kubeliais.

Žingsnis 2

Sūrio ir kalmarų laiveliai orkaitėje Žingsnis 2
Sutarkuokite sūrį, pomidorus supjaustykite stambiais gabalėliais ir susmulkinkite prieskonines žoleles. Dideliame dubenyje sumaišykite kalmarus, grybus, sūrį, pomidorus ir krapus. Viską užpilkite majonezu.

Žingsnis 3

Sūrio ir kalmarų laiveliai orkaitėje Žingsnis 3
Iš folijos suformuokite laivelius, sudėkite į juos kalmarų ir grybų įdarą ir pašaukite į 180 ℃ įkaitintą orkaitę. Kepkite 20-25 min.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, grybų patiekalai, įspūdingas receptas, paprastas, turi bendrų alergenų, mažai kalorijų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, grybų sezonas, jūros gėrybių patiekalai, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos