Publikavimo data: 2024-05-19
Sūrio ir kalmarų laiveliai orkaitėje
Orkaitėje kepami folijos laiveliai su skirtingais įdarais visada yra originalūs, gražūs ir labai skanūs. Kalmarų ir grybų laiveliai yra subtilaus skonio ir puikaus aromato, o tempiamas sūris suteikia patiekalui ypatingo žavesio ir patrauklumo.
Žingsnis 1
Kalmarus nuplikykite verdančiu vandeniu ir nuimkite plėvelę. Nuplaukite vandeniu ir supjaustykite griežinėliais. Nuluptus pievagrybius supjaustykite į 4 dalis arba supjaustykite stambiais kubeliais.
Žingsnis 2
Sutarkuokite sūrį, pomidorus supjaustykite stambiais gabalėliais ir susmulkinkite prieskonines žoleles. Dideliame dubenyje sumaišykite kalmarus, grybus, sūrį, pomidorus ir krapus. Viską užpilkite majonezu.
Žingsnis 3
Iš folijos suformuokite laivelius, sudėkite į juos kalmarų ir grybų įdarą ir pašaukite į 180 ℃ įkaitintą orkaitę. Kepkite 20-25 min.
Kategorijos