Sūrio mėsainių pica su malta mėsa. pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-18

Sūrio mėsainių pica su malta mėsa.

Skanus sūrio mėsainių picos receptas.
Gaminimo laikas
30 min.
Laikas virtuvėje
10 min.
Kalorijos
218 kcal.
Baltymai
8 g
Riebalai
14 g
Angliavandeniai
18 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.9/5 (10 bal.)

Žingsnis 1

Sūrio mėsainių pica su malta mėsa. Žingsnis 1
Iškočiokite tešlą ir išpjaukite pagal formą.

Žingsnis 2

Sūrio mėsainių pica su malta mėsa. Žingsnis 2
Patepkite kečupu.

Žingsnis 3

Sūrio mėsainių pica su malta mėsa. Žingsnis 3
Tada paskleiskite maltą mėsą.

Žingsnis 4

Sūrio mėsainių pica su malta mėsa. Žingsnis 4
Pabarstykite sūriu.

Žingsnis 5

Sūrio mėsainių pica su malta mėsa. Žingsnis 5
Tolygiai sudėkite pomidorus, agurkus ir svogūnus.

Žingsnis 6

Sūrio mėsainių pica su malta mėsa. Žingsnis 6
Apibarstykite garstyčiomis ir, jei norite, pabarstykite sezamo sėklomis, siųskite į 200 laipsnių pagal Celsijų įkaitintą orkaitę 20 minučių.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, miltų antrieji patiekalai, grybų patiekalai, kepta orkaitėje ant padėklo, kepimas, paprasta, yra bendrų alergenų, pietūs, vakarienė, sezonas žalumynai, pica, receptas su vaizdo įrašu, receptų knyga, pica su grybais, pica su grybais, pica su grybais, pica su pievagrybiais, kepimas su sūriu, pica su sūriu

Kategorijos