Publikavimo data: 2024-09-17
Sūrio padaže keptas upėtakis
Šį receptą sugalvojau pati, jis labai paprastas, su juo gali susidoroti net nemokantys gaminti. Šį patiekalą galite patiekti su virtomis bulvėmis arba bulvių koše, su pjaustytomis šviežiomis daržovėmis arba tiesiog taip, kaip yra.
Žingsnis 1
Padažui sumaišykite majonezą, kečupą ir česnakų padažo prieskonius (šviežius arba džiovintus česnakus). Į padažą suberkite smulkintas petražoles ir išmaišykite. Sutarkuokite sūrį.
Žingsnis 2
Sudėkite žuvį į kepimo indą, pabarstykite prieskoniais.
Žingsnis 3
Ant viršaus dėkite padažo po šaukštą kiekvienam žuvies gabalėliui ir tolygiai paskirstykite padažą ant žuvies.
Žingsnis 4
Ant viršaus pabarstykite tarkuoto sūrio.
Žingsnis 5
Dėkite kepti į 180 laipsnių temperatūros orkaitę 30-35 minutėms.
Kategorijos