Sūrio padaže keptas upėtakis pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-09-17

Sūrio padaže keptas upėtakis

Šį receptą sugalvojau pati, jis labai paprastas, su juo gali susidoroti net nemokantys gaminti. Šį patiekalą galite patiekti su virtomis bulvėmis arba bulvių koše, su pjaustytomis šviežiomis daržovėmis arba tiesiog taip, kaip yra.
Gaminimo laikas
60 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
163 kcal.
Baltymai
20 g
Riebalai
8 g
Angliavandeniai
1 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.65/5 (17 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Padažui sumaišykite majonezą, kečupą ir česnakų padažo prieskonius (šviežius arba džiovintus česnakus). Į padažą suberkite smulkintas petražoles ir išmaišykite. Sutarkuokite sūrį.

Žingsnis 2

Sūrio padaže keptas upėtakis Žingsnis 2
Sudėkite žuvį į kepimo indą, pabarstykite prieskoniais.

Žingsnis 3

Sūrio padaže keptas upėtakis Žingsnis 3
Ant viršaus dėkite padažo po šaukštą kiekvienam žuvies gabalėliui ir tolygiai paskirstykite padažą ant žuvies.

Žingsnis 4

Sūrio padaže keptas upėtakis Žingsnis 4
Ant viršaus pabarstykite tarkuoto sūrio.

Žingsnis 5

Sūrio padaže keptas upėtakis Žingsnis 5
Dėkite kepti į 180 laipsnių temperatūros orkaitę 30-35 minutėms.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos