Publikavimo data: 2025-08-20
Sūrio pyragas be miltų su rikota avietėmis
Sūrio pyragas gaunasi labai švelnus ir skanus.
Žingsnis 1
Paimkite sausainių sausainius, juos sumalkite blenderiu.
Žingsnis 2
Sudėkite ištirpintą sviestą ir viską išmaišykite.
Žingsnis 3
Paimkite apvalų kepimo indą ir pirštais prispausdami į jo dugną įspauskite šį mišinį.
Žingsnis 4
Toliau gaminame įdarą. Į dubenį įdėkite rikotos sūrį.
Žingsnis 5
Įmuškite 2 kiaušinius.
Žingsnis 6
Tada įberiame cukraus.
Žingsnis 7
Įdėkite šnabždesį vanilės.
Žingsnis 8
Viską išmaišykite plaktuvu, kad neliktų gumuliukų.
Žingsnis 9
Tada ant sausainių formos dugno sudėkite avietes.
Žingsnis 10
Visą jį pripildykite mūsų rikotos įdaru ir siųskite į 180 laipsnių temperatūros orkaitę 1 valandai.
Kategorijos