Sūrio pyragų putėsiai su varške pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-18

Sūrio pyragų putėsiai su varške

Varškės pyragas su varške - puiki paprasto deserto versija, kuriai paruošti nereikia daug laiko. Patiekalas gaunasi labai skanus ir švelnus. Vietoj plutos sūrio pyragui naudojami krekeriai, o įdaras - varškė, kuri primena švelnius putėsius. Kaip priedas deserte naudojama uogienė, dėl kurios patiekalas tampa maistingesnis. Desertui papuošti rekomenduojama imti uogų ir mėtų lapelių, tačiau juos galima pakeisti vaisiais ar riešutais.
Gaminimo laikas
140 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
337 kcal.
Baltymai
3 g
Riebalai
19 g
Angliavandeniai
34 g
Sunkumas: 2/5
Reitingas: 4.38/5 (8 bal.)

Žingsnis 1

Sūrio pyragų putėsiai su varške Žingsnis 1
Paruoškite desertui skirtą kremą. Į dubenį sudėkite varškę ir cukraus pudrą. Išplakite ingredientus iki vientisos masės. Tada į varškės masę įmaišykite grietinę, vaniliną ir šiek tiek druskos. Grietinėlę plakite dar apie 3 minutes. Želatiną supilkite į dubenėlį, atskieskite ją 1 valgomuoju šaukštu karšto vandens ir įmaišykite į paruoštą kremą.

Žingsnis 2

Sūrio pyragų putėsiai su varške Žingsnis 2
Paruoškite krekerius. Rankomis juos sulaužykite į mažus gabalėlius. Suberkite trupinius į dubenį, sudėkite sviestą ir cukrų ir gerai išmaišykite, kad mišinys būtų drėgnas.

Žingsnis 3

Sūrio pyragų putėsiai su varške Žingsnis 3
Paruoškite desertą. Šaukštu į kremo dugną suberkite paruoštus krekerių trupinius. Tada sudėkite varškės kremą, 2 valgomuosius šaukštus uogų uogienės ir vėl kremą. Dėkite desertą į šaldytuvą 2 valandoms, kad sustingtų.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
desertai, yra bendrų alergenų., pusryčiai, braškių sezonas, pyragai, varškės patiekalai, sūrio pyragas, receptų knyga, varškės pyragas su varške, varškės pusryčiai, varškės desertai

Kategorijos