Sūrio skrebučiai pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-15

Sūrio skrebučiai

Sūrio skrebučiams gaminti naudokite baltojo sūrio rūšis. Pavyzdžiui, mocarelos, kuris puikiai išsilydo ir išsitempia. Taip pat tinka sūdyti sūriai: suluguni arba feta. Su jais skrebučiai įgaus sūrumo, subtilaus skonio. Šie sūriai turi mažiau riebalų nei geltonieji ir oranžiniai sūriai ir daugiau drėgmės, todėl jų konsistencija dažnai būna panaši į varškės. Padėklą arba lentynėlę su skrebučiais padėkite ant viršutinės orkaitės lentynos, nes šis lygis paprastai skirtas džiovinimui.
Gaminimo laikas
15 min.
Laikas virtuvėje
15 min.
Kalorijos
260 kcal.
Baltymai
8 g
Riebalai
11 g
Angliavandeniai
29 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.3/5 (10 bal.)

Žingsnis 1

Sūrio skrebučiai Žingsnis 1
Paruoškite įdarą. Sutrupinkite sūrį į dubenį. Sūrį susmulkinkite šakute arba trintuvu. Tada įmuškite kiaušinį, suberkite smulkintas petražoles ir visus prieskonius: papriką, pipirus, raudonėlį ir druską. Išmaišykite ingredientus iki vientisos masės.

Žingsnis 2

Sūrio skrebučiai Žingsnis 2
Paruoškite skrebučius. Ant kepimo skardos išklokite kepimo pergamentą. Ant kepimo skardos sudėkite duonos riekes, palikdami tarp jų nedidelį tarpą. Ant duonos storu sluoksniu užtepkite sūrio įdaro. Dėkite sūrio skrebučius į įkaitintą orkaitę 5-6 minutėms ir kepkite, kol taps auksiniai.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
užkandžiai, užkandžiai su duona arba pita duona., tostai, paprastai, yra bendrų alergenų., užkandis, žaliasis sezonas, žaliųjų žirnelių sezonas, medaus sezonas, agurkų sezonas, ridikėlių sezonas, virėjo receptas, sojų padažo patiekalai, receptų knyga

Kategorijos