Publikavimo data: 2024-04-05
Sūris džiūvėsėliuose
Vienas geriausių užkandžių, tinkančių pasisėdėjimams su draugais, yra keptas sūris džiūvėsėliuose. Paruošti džiūvėsėliuose keptą sūrį labai paprasta. Jums tereikia kelių ingredientų: kietojo sūrio, džiūvėsėlių, kiaušinio ir šiek tiek prieskonių. Kad sūris gerai išsitemptų, naudokite kietąjį sūrį, pavyzdžiui, mocarelą, suluguni, čederį, parmezaną. Duonai kepti galite naudoti įprastus džiūvėsėlius arba susmulkintus nesaldintus kukurūzų dribsnius. Sūris džiūvėsėliuose tiesiog tirpsta burnoje.
Žingsnis 1
Pasigaminkite sūrio lazdelių. Paimkite sūrį ir supjaustykite jį ilgomis "lazdelėmis".
Žingsnis 2
Paruoškite duonos mišinį. Giliame dubenyje įmuškite kiaušinį, įberkite druskos, pipirų, paprikos ir gerai išmaišykite.
Žingsnis 3
Apvoliokite sūrį džiūvėsėliuose. Sūrio lazdeles pamirkykite miltuose, tada panardinkite į kiaušinių mišinį ir gerai apvoliokite džiūvėsėliuose. Sūrio lazdeles dar kartą pamirkykite į kiaušinį ir vėl apvoliokite džiūvėsėliuose.
Žingsnis 4
Apkepkite sūrį džiūvėsėliuose. Įkaitinkite gilią keptuvę ir supilkite augalinį aliejų. Sūrio lazdeles atsargiai panardinkite į įkaitintą keptuvę. Kepkite iš abiejų pusių, kol susidarys graži auksinė plutelė. Išimkite ir sudėkite ant popierinių rankšluosčių, kad susigertų riebalų perteklius.
Kategorijos