Publikavimo data: 2024-09-17
Suši pyrago salotos su raudona žuvimi
Tai nepaprastai skanios salotos, kurios patiks visiems sušių ir suktinukų gerbėjams. Šiam patiekalui galite naudoti tiek specialius suši ryžius, tiek paprastus apvalių grūdų ryžius. Jei namuose neturite ryžių acto, galite naudoti bet kokį kitą actą. Beje, lašišą galima pakeisti kitu jūros produktu - krevetėmis, kalmarais ar krabų lazdelėmis. Nepamirškite suši pyrago salotų lengvai sutrinti, kad jos išlaikytų formą ir nesuirtų.
Žingsnis 1
Išvirkite ryžius. Ryžius supilkite į puodą, užpilkite vandeniu ir pastatykite ant ugnies. Kai užvirs, uždenkite dangčiu, sumažinkite ugnį ir virkite 15 minučių. Tada ryžius sudėkite į lėkštę, supilkite padažą, išmaišykite ir palikite atvėsti.
Žingsnis 2
Paruoškite likusius ingredientus. Lašišą perpjaukite į dvi dalis ir vieną pusę supjaustykite kubeliais, o kitą - griežinėliais papuošimui. Smulkiai supjaustykite arba rankomis suplėšykite nori lapus ir sumaišykite juos su ryžiais. Supjaustykite agurkus ir avokadą kubeliais. Avokadą apšlakstykite citrinos sultimis, kad nepatamsėtų.
Žingsnis 3
Paruoškite salotas. Ant lėkštės padėkite kepimo žiedą. Salotas išdėliokite tokia tvarka: pusė ryžių, lašiša, agurkai, kita pusė ryžių ir avokadas, kiekvieną sluoksnį užtepkite kreminiu sūriu. Nuimkite kepimo žiedą. Susukite lašišos griežinėlius į "rožės" formą ir išdėliokite juos ant gautų sluoksniuotų salotų.
Kategorijos