Publikavimo data: 2024-04-05
Suvyniokite su kondensuotu pienu
Sausainių suktinukas su kondensuotu pienu yra gera alternatyva parduotuvėje pirktiems saldumynams. Desertą lengva pasigaminti namuose, reikės minimalių ingredientų. Įdarui galite imti virinto sutirštinto pieno ir grietinės. Arba įdėkite uogienės, džemo, taip pat bet kokių vaisių ar uogų. Kondensuotas vyniotinis padės, jei norite patiekti labai skanų, bet kartu ir paprastą desertą.
Žingsnis 1
Paruoškite vyniotinių tešlą. Į gilų dubenį įmuškite kiaušinius, suberkite druską, cukrų ir 3-4 min. plakite mikseriu. Turėtumėte gauti purią masę. Suberkite miltus, kepimo miltelius ir gerai išmaišykite. Tešla turi tekėti nuo šaukšto ir nebūti labai tiršta. Supilkite tešlą ant kepimo popieriumi išklotos skardos ir išlyginkite. Kepkite biskvitą iki 170 ℃ įkaitintoje orkaitėje 15-20 minučių. Išimkite iš orkaitės ir leiskite atvėsti.
Žingsnis 2
Kol tešla kepa, paruoškite įdarą. Giliame dubenyje sumaišykite virtą sutirštintą pieną, suminkštintą sviestą ir grietinę. Maišytuvu plakite 1-2 minutes.
Žingsnis 3
Baigkite kepti kepinį. Atsargiai išvyniokite atvėsusį kepinį. Nuimkite kepimo popierių ir tolygiai paskirstykite įdarą. Vėl tvirtai susukite biskvitą į ritinį. Paruoštą suktinuką su kondensuotu pienu dėkite į šaldytuvą. Po 1 valandos jį išimkite ir apipjaustykite nelygius kraštus.
Kategorijos