Publikavimo data: 2024-06-09
Sveika avižinė košė su sūriu
Košė - patiekalas iš virtų grūdų - yra vienas seniausių pasaulio kulinarijoje. Ji vis dar yra neatsiejama kasdienės mitybos, vaikų ir dietinio maisto dalis. Mūsų pažįstamos avižinės košės receptas yra būtent tai, ko reikia šiuolaikinei namų šeimininkei. Jis padės įvesti sveiką košę į jūsų šeimos racioną, o ją paversti skaniais ir sveikais patiekalais.
Žingsnis 1
Į puodą supilkite verdantį vandenį, suberkite avižas ir užvirinkite. Tada supilkite pieną ir vėl užvirinkite. Nepamirškite maišyti mediniu šaukštu, kad košė nesuliptų.
Žingsnis 2
Sudėkite tarkuotą sūrį, gerai išmaišykite ir sudėkite sviestą. Paragaukite pagal skonį. Pagardinkite druska. Gali būti, kad papildomos druskos neprireiks, nes jos yra sūryje. Uždenkite košę dangčiu ir palikite kelioms minutėms pastovėti.
Kategorijos