Sveika lašiša garintuve pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-09

Sveika lašiša garintuve

Visose lašišinėse žuvyse yra daug baltymų. Riebalų kiekis skiriasi, tačiau daugeliu atvejų lašiša nėra per riebi. Žuvyje yra Omega-3 ir Omega-6, kurios padeda pagerinti odos ir plaukų išvaizdą. Pakankamais kiekiais vartojama žuvis padeda gerinti atmintį ir koncentraciją.
Gaminimo laikas
40 min.
Laikas virtuvėje
10 min.
Kalorijos
117 kcal.
Baltymai
15 g
Riebalai
4 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.95/5 (21 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Sveika lašiša garintuve Žingsnis 1
Sudėkite kepsnį į keraminį indą, iš abiejų pusių pasūdykite, papipirinkite, apšlakstykite citrinos sultimis, uždenkite maistine plėvele arba folija ir pusvalandžiui įdėkite į šaldytuvą, kad marinuotųsi.

Žingsnis 2

Sveika lašiša garintuve Žingsnis 2
Tada ant folijos sudėkite kepsnius, ant viršaus uždėkite citrinos griežinėlį ir sandariai suvyniokite foliją. Kepkite kepsnius folijoje garų puode arba orkaitėje 30 minučių.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos