Publikavimo data: 2024-06-09
Sveika lašiša garintuve
Visose lašišinėse žuvyse yra daug baltymų. Riebalų kiekis skiriasi, tačiau daugeliu atvejų lašiša nėra per riebi. Žuvyje yra Omega-3 ir Omega-6, kurios padeda pagerinti odos ir plaukų išvaizdą. Pakankamais kiekiais vartojama žuvis padeda gerinti atmintį ir koncentraciją.
Žingsnis 1
Sudėkite kepsnį į keraminį indą, iš abiejų pusių pasūdykite, papipirinkite, apšlakstykite citrinos sultimis, uždenkite maistine plėvele arba folija ir pusvalandžiui įdėkite į šaldytuvą, kad marinuotųsi.
Žingsnis 2
Tada ant folijos sudėkite kepsnius, ant viršaus uždėkite citrinos griežinėlį ir sandariai suvyniokite foliją. Kepkite kepsnius folijoje garų puode arba orkaitėje 30 minučių.
Kategorijos