Publikavimo data: 2024-06-15
Sveika lašiša pomidorų padaže su krevetėmis
Lašiša pomidorų padaže su krevetėmis - puikus priedas prie makaronų ir įvairių grūdinių produktų. Toks garnyras džiugins ne tik originaliu skoniu, bet ir nustebins naudingomis savybėmis, kurių yra, pavyzdžiui, krevetėse: vitaminais A, B, C, D ir E. Dėl to sustiprėja imunitetas, oda, plaukai ir nagai tampa sveikesni, taip pat pagerėja virškinimo ir širdies ir kraujagyslių sistemos veikla.
Žingsnis 1
Paruoškite keptuvę ir iškepkite žuvį. Česnaką supjaustykite griežinėliais, krevetes atšildykite ir nulupkite. Iškeptą žuvį išimkite į lėkštę. Į tą pačią keptuvę sudėkite svogūną, česnaką ir krevetes.
Žingsnis 2
Pagal skonį pagardinkite druska ir pipirais. Kai viskas šiek tiek apkeps, supilkite vandenį, grietinėlę ir pomidorų pastą ir užvirinkite. Sudėkite žuvį ir 10 minučių troškinkite uždengę dangčiu. Sudėkite pomidorus ir pistacijas ir dar 15 minučių troškinkite uždengę dangčiu ant silpnos ugnies.
Kategorijos