Publikavimo data: 2024-06-08
Sveika plekšnė sūrio suflė
Plekšnė sūrio suflė - nepaprastai skanus ir švelnus patiekalas. Jis idealiai tinka vakarienei ir gali papuošti šventinį stalą. Plekšnėje yra vitaminų A ir E, magnio, geležies, natrio ir seleno. Ji bus labai naudinga besilaikantiems dietos, nes joje yra apie 20 % lengvai virškinamų baltymų ir nedaug kalorijų.
Žingsnis 1
Žuvies filė supjaustykite nedideliais gabalėliais. Sumaišykite citrinos sultis, druską ir pipirus ir šiuo marinatu gerai įtrinkite plekšnes. Kepkite alyvuogių aliejuje, kol taps auksinės spalvos. Sudėkite filė į kepimo indą.
Žingsnis 2
Sutarkuokite sūrį ir sumaišykite su kiaušinių tryniais. Atskirai išplakite baltymus su žiupsneliu druskos, kol susidarys standžios viršūnės. Švelniai sumaišykite su sūrio mišiniu ir sudėkite į formą ant plekšnių. Kepkite gerai įkaitintoje orkaitėje 20 minučių.
Kategorijos