Publikavimo data: 2024-04-09
Sveikai iškeptos lašišos
Mėtos - tai dietologų laimės lazdelė. Jos patiekaluose mažai kalorijų, bet gausu naudingų vitaminų ir mikroelementų. Gydytojai ypač pataria žmonėms, kuriems trūksta omega-3 riebalų rūgščių, valgyti pintinę. Kepta lašiša pp geriau patiekiama su daržovėmis. Pavyzdžiui, su svogūnais, morkomis ir cukinija.
Žingsnis 1
Paruoškite žuvį kepimui. Sudėkite žuvį į gilų dubenį, užpilkite citrinos sultimis ir alyvuogių aliejumi, įberkite druskos, pipirų ir lauro lapą. Gerai išmaišykite.
Žingsnis 2
Kepkite žuvį su daržovėmis. Į kepimo formą įdėkite foliją, patepkite ją aliejumi. Išdėliokite marinuotą žuvį, ant viršaus uždėkite svogūnų, morkų ir cukinijų. Foliją sandariai suvyniokite ir 30 minučių pašaukite į iki 180 laipsnių Celsijaus įkaitintą orkaitę.
Kategorijos