Publikavimo data: 2024-05-25
Sveikas kruasanas su avokadu ir lašiša
Iš įvairių grūdų miltų pagaminti kruasanai yra ne tik erdvūs, bet ir labai sveiki kepiniai, kuriuose yra virškinimui naudingų skaidulų. Kad šis kruasanas taptų maistingu užkandžiu ar pietų užkandžiu, į jį tereikia įdėti avokado, kuriame gausu vitaminų ir vertingų mikroelementų, ir šiek tiek gyvūninių baltymų, omega-3 rūgščių, fosforo ir kalcio - lengvai sūdytos raudonos žuvies gabalėlių.
Žingsnis 1
Paruoškite kruasanų padažą. Avokado minkštimą supjaustykite griežinėliais arba sutrinkite šakute, sumaišykite su laimo sultimis, žievele ir majonezu, įpilkite žuvies padažo ir pipirų. Viską sumaišykite.
Žingsnis 2
Pasigaminkite kruasaną su avokadu ir lašiša. Kruasanus atsargiai perpjaukite išilgai, palikdami vieną "sienelę" nenupjautą. Atidarykite kruasaną, patepkite riekeles avokadų padažu, sudėkite lašišos griežinėlius ir uždarykite.
Kategorijos