Publikavimo data: 2024-06-09
Sveikas lašišos patiekalas
Lašišos kepsnys - maistingas ir sveikas patiekalas iš žuvies padaže. Senaisiais laikais Rusijoje lašišos buvo gaudomos Kolos pusiasalio vietovėse. Tada buvo išrastas jos gaminimo receptas ir pradėta patiekti ant stalo karališkuose rūmuose kaip neįprastą delikatesą. Patiekalas pasižymi subtiliu, sultingu ir aštriu skoniu. Patiekalo skonis užburiantis.
Žingsnis 1
Paimkite dubenį ir supilkite į jį alyvuogių aliejų. Tada supilkite citrinos sultis, sojų padažą ir garstyčias. Tada supilkite grietinėlę ir išmaišykite iki vientisos masės.
Žingsnis 2
Užpilkite padažą ant lašišos ir gerai išmaišykite. Dėkite į šaldytuvą 30 minučių. Tada perkelkite kepsnį į kepimo skardą ir 20 minučių pašaukite į iki 190 °C įkaitintą orkaitę.
Kategorijos