Sveikas lašišos patiekalas pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-09

Sveikas lašišos patiekalas

Lašišos kepsnys - maistingas ir sveikas patiekalas iš žuvies padaže. Senaisiais laikais Rusijoje lašišos buvo gaudomos Kolos pusiasalio vietovėse. Tada buvo išrastas jos gaminimo receptas ir pradėta patiekti ant stalo karališkuose rūmuose kaip neįprastą delikatesą. Patiekalas pasižymi subtiliu, sultingu ir aštriu skoniu. Patiekalo skonis užburiantis.
Gaminimo laikas
60 min.
Laikas virtuvėje
15 min.
Kalorijos
153 kcal.
Baltymai
17 g
Riebalai
8 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.07/5 (14 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Sveikas lašišos patiekalas Žingsnis 1
Paimkite dubenį ir supilkite į jį alyvuogių aliejų. Tada supilkite citrinos sultis, sojų padažą ir garstyčias. Tada supilkite grietinėlę ir išmaišykite iki vientisos masės.

Žingsnis 2

Sveikas lašišos patiekalas Žingsnis 2
Užpilkite padažą ant lašišos ir gerai išmaišykite. Dėkite į šaldytuvą 30 minučių. Tada perkelkite kepsnį į kepimo skardą ir 20 minučių pašaukite į iki 190 °C įkaitintą orkaitę.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos