Sveikas štrudelis pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-05-19

Sveikas štrudelis

Norint paruošti mažai kalorijų turintį štrudelį su obuoliais, nereikia minkyti tešlos, užtenka paruoštos pitos. Taip sutrumpėja kepimo laikas. Pagrindinė gero skonio paslaptis - tinkamai parinkti obuoliai. Jie turėtų būti stiprūs, dideli ir šiek tiek rūgštoki, tada kepant įdaras nebus per saldus.
Gaminimo laikas
65 min.
Laikas virtuvėje
25 min.
Kalorijos
131 kcal.
Baltymai
3 g
Riebalai
4 g
Angliavandeniai
20 g
Sunkumas: 2/5
Reitingas: 3.88/5 (8 bal.)

Žingsnis 1

Sveikas štrudelis Žingsnis 1
Paruoškite įdarą. Susmulkinkite riešutus, obuolius supjaustykite mažais kubeliais. Giliame dubenyje sumaišykite obuolius, rūgštynes, cinamoną, riešutus ir cukrų.

Žingsnis 2

Sveikas štrudelis Žingsnis 2
Susukite ritinį. Dubenyje suplakite kiaušinį ir pieną. Padėkite pitą ant stalo 3-5 cm nuo krašto ir paskirstykite įdarą. Atsargiai susukite vyniotinį ir aptepkite puse pieno ir kiaušinio mišinio.

Žingsnis 3

Paruoškite štrudelį. Kepimo skardą išklokite pergamentiniu popieriumi, sudėkite ant jos štrudelį ir aptepkite likusiu mišiniu. Kepkite štrudelį iki 180 °C įkaitintoje orkaitėje 30-40 minučių.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
kepimas, įspūdingas receptas, paprastas, yra bendrų alergenų, medaus sezonas, riešutų sezonas, obuolių sezonas, štrudelis, Naujieji metai visame pasaulyje, receptų knyga, obuolių štrudelis, kepimas su obuoliais, sluoksniuotos tešlos štrudelis, kepimas su vaisiais

Kategorijos