Publikavimo data: 2025-08-17
Sveikas žuvies ir daržovių užkandis pergamente
Jei į bet kurį, net ir patį nesudėtingiausią ir paprasčiausią produktą įdėsite keletą prieskonių ir pritaikysite naują gaminimo būdą, patiekalas iš karto sužibės naujais aromatais ir skoniais. Šiuo atveju pasikeičia tokia paprasta žuvis kaip jūros lydekos. Naujo skonio ir formato žuvis gali būti tinkama svečių stalui. Citrinų, česnakų, prieskonių, sūrio ir Dižono garstyčių aromatai, gausus daržovių ir bulvių asortimentas, patiekiamas pergamente - kas gi tai nėra šventinis variantas?
Žingsnis 1
Žuvį supjaustykite porcijomis, pasūdykite ir papipirinkite. Svogūnus, bulves, pomidorus supjaustykite kubeliais, morkas - žiedais, žiedinius kopūstus - žiedynais.
Žingsnis 2
Žuvį ir daržoves pasūdykite ir pabarstykite pipirais. Supilkite alyvuogių aliejų, citrinos sultis, trintą česnaką, sudėkite žaliuosius žirnelius, citrinos pusžiedžius, Dižono garstyčias ir išmaišykite.
Žingsnis 3
Į pergamento vidurį sudėkite daržoves, o ant viršaus - žuvį. Pergamento kraštus užspauskite ir susukite ir pašaukite į orkaitę kepti 40 minučių 180 laipsnių Celsijaus temperatūroje.
Kategorijos