Publikavimo data: 2024-06-09
Sveiki avižiniai sausainiai su obuoliais
Avižinius dribsnius galima valgyti ne tik ryte, bet ir visą dieną. Neseniai avižiniuose dribsniuose buvo rastas fermentas, kuris padeda skaidyti angliavandenius. Tai reiškia, kad avižiniai dribsniai su obuoliu suteiks malonų skonio pojūtį, o organizmui - didžiulę naudą.
Žingsnis 1
Sutrinkite bananą, sutarkuokite obuolį ir morką stambia tarka. Kruopščiai sumaišykite ingredientus.
Žingsnis 2
Į gilų dubenį su bananais, blokeliais ir morkomis suberkite susmulkintus grūdus ir riešutus. Viską išmaišykite ir palaipsniui supilkite miltus bei kepimo miltelius, kol gausite tirštą ir drėgną tešlą.
Žingsnis 3
Formuokite mažus sausainius, maždaug po vieną valgomąjį šaukštą, ir dėkite ant pergamentiniu popieriumi išklotos kepimo skardos. Kepkite orkaitėje apie 25-30 minučių.
Kategorijos