Publikavimo data: 2024-09-17
Sveiki pusryčiai iš avižinių dribsnių
Tai skanių ir sveikų pusryčių receptas. Avižinių dribsnių blynas su gardžiu uogų ar vaisių įdaru. Jį lengva pagaminti.
Žingsnis 1
Sumaišykite avižinius miltus, kiaušinį, pieną, varškę ir druską. Mišinį plakite iki vientisos masės.
Žingsnis 2
Keptuvę patepkite lašeliu aliejaus ir gerai įkaitinkite. Supilkite tešlą į įkaitintą keptuvę, uždenkite dangčiu ir sumažinkite kaitrą iki minimalios.
Žingsnis 3
Kepkite blyną 7 minutes, tada atsargiai apverskite ir apkepkite antrąją pusę.
Žingsnis 4
Jei reikia, grietinę pasaldinkite. Užtepkite grietinės ant blyno ir ant viršaus užberkite uogų arba vaisių. Sulenkite blyną per pusę.
Kategorijos