Publikavimo data: 2025-08-19
Sveikos grybų salotos su krevetėmis
Grybų salotos su krevetėmis - tai pikantiškas ir švelnus patiekalas, kurį sudaro krevetės, troškinti grybai ir svogūnai, džiūvėsėliai ir sūris, pagardinti majonezu, žolelių mišiniu ir druska pagal skonį. Sūris ir kreminis majonezas suteikia salotoms pikantiško skonio, krevetės ir grybai - lengvumo, o džiūvėsėliai - traškumo.
Žingsnis 1
Svogūną supjaustykite smulkiais kubeliais ir kepkite keptuvėje su alyvuogių aliejumi 5 minutes. Pievagrybius supjaustykite vidutinio dydžio gabalėliais ir kepkite kitoje keptuvėje 7-10 minučių. Į paruoštą salotinę sudėkite pakepintus svogūnus, tada grybus.
Žingsnis 2
Sūrį sutarkuokite stambia tarka ir suberkite į salotinę. Sudėkite krevetes, prieš tai 5 minutes virtas pasūdytame vandenyje.
Žingsnis 3
Į salotas pagal skonį įpilkite majonezo, žolelių mišinio ir druskos, atsargiai, bet gerai išmaišykite. Ant salotų viršaus sudėkite skrebučius. Galite patiekti.
Kategorijos