Sveikos grybų salotos su krevetėmis pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-19

Sveikos grybų salotos su krevetėmis

Grybų salotos su krevetėmis - tai pikantiškas ir švelnus patiekalas, kurį sudaro krevetės, troškinti grybai ir svogūnai, džiūvėsėliai ir sūris, pagardinti majonezu, žolelių mišiniu ir druska pagal skonį. Sūris ir kreminis majonezas suteikia salotoms pikantiško skonio, krevetės ir grybai - lengvumo, o džiūvėsėliai - traškumo.
Gaminimo laikas
30 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
178 kcal.
Baltymai
12 g
Riebalai
13 g
Angliavandeniai
6 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.04/5 (27 bal.)

Žingsnis 1

Sveikos grybų salotos su krevetėmis Žingsnis 1
Svogūną supjaustykite smulkiais kubeliais ir kepkite keptuvėje su alyvuogių aliejumi 5 minutes. Pievagrybius supjaustykite vidutinio dydžio gabalėliais ir kepkite kitoje keptuvėje 7-10 minučių. Į paruoštą salotinę sudėkite pakepintus svogūnus, tada grybus.

Žingsnis 2

Sveikos grybų salotos su krevetėmis Žingsnis 2
Sūrį sutarkuokite stambia tarka ir suberkite į salotinę. Sudėkite krevetes, prieš tai 5 minutes virtas pasūdytame vandenyje.

Žingsnis 3

Sveikos grybų salotos su krevetėmis Žingsnis 3
Į salotas pagal skonį įpilkite majonezo, žolelių mišinio ir druskos, atsargiai, bet gerai išmaišykite. Ant salotų viršaus sudėkite skrebučius. Galite patiekti.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, daržovių patiekalai, grybų patiekalai, salotos, grybų salotos, įspūdingas receptas, paprastas, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, morkų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga, salotos su majonezu, salotos su raudonaisiais svogūnais, salotos su daržovėmis

Kategorijos