Sveikos ropės su žuvimi pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-05-25

Sveikos ropės su žuvimi

Ropės yra viena seniausių daržovių planetoje. Ropė turi daug naudingų savybių - ji skatina tinkamą virškinimą, mažina kraujospūdį, gerina regėjimą. Ir tai tik maža dalis šios daržovės privalumų. Yra daugybė receptų su šiuo produktu.
Gaminimo laikas
45 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
159 kcal.
Baltymai
6 g
Riebalai
9 g
Angliavandeniai
12 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.13/5 (15 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Sveikos ropės su žuvimi Žingsnis 1
Lašišos filė padalykite į keturis gabalėlius, pabarstykite druska ir kmynais. Iki 220 °C įkaitintoje orkaitėje kepkite žuvį, kol ji taps auksinė, apie 10-12 minučių.

Žingsnis 2

Sveikos ropės su žuvimi Žingsnis 2
Supilkite cukrų į puodą, supilkite actą ir griežinėliais supjaustytas ropes. Užvirinkite. Virkite, kol ropės suminkštės. Tada jas išimkite ir pagal skonį įpilkite grietinėlės, druskos ir pipirų. Virkite dar 5-6 minutes.

Žingsnis 3

Sveikos ropės su žuvimi Žingsnis 3
Paruoškite padažą. Apkepkite grybus. Tada lengvai pakepinkite svogūnus. Pupeles minutę pavirkite pasūdytame vandenyje. Prieš patiekdami sumaišykite svogūnus ir pupeles.

Žingsnis 4

Sveikos ropės su žuvimi Žingsnis 4
Surinkite patiekalą. Į lėkštę sudėkite lašišą, šalia išdėliokite grybus, ropę, pupeles ir svogūnus ir pagardinkite padažu.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos