Publikavimo data: 2024-05-25
Sveikos ropės su žuvimi
Ropės yra viena seniausių daržovių planetoje. Ropė turi daug naudingų savybių - ji skatina tinkamą virškinimą, mažina kraujospūdį, gerina regėjimą. Ir tai tik maža dalis šios daržovės privalumų. Yra daugybė receptų su šiuo produktu.
Žingsnis 1
Lašišos filė padalykite į keturis gabalėlius, pabarstykite druska ir kmynais. Iki 220 °C įkaitintoje orkaitėje kepkite žuvį, kol ji taps auksinė, apie 10-12 minučių.
Žingsnis 2
Supilkite cukrų į puodą, supilkite actą ir griežinėliais supjaustytas ropes. Užvirinkite. Virkite, kol ropės suminkštės. Tada jas išimkite ir pagal skonį įpilkite grietinėlės, druskos ir pipirų. Virkite dar 5-6 minutes.
Žingsnis 3
Paruoškite padažą. Apkepkite grybus. Tada lengvai pakepinkite svogūnus. Pupeles minutę pavirkite pasūdytame vandenyje. Prieš patiekdami sumaišykite svogūnus ir pupeles.
Žingsnis 4
Surinkite patiekalą. Į lėkštę sudėkite lašišą, šalia išdėliokite grybus, ropę, pupeles ir svogūnus ir pagardinkite padažu.
Kategorijos