Švelnaus skonio pyragas "Medovik" pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-18

Švelnaus skonio pyragas "Medovik"

Minkštas, kvapnus, skanus, tirpstantis burnoje, visa tai - meadovik, atsiranda daug skirtingų pyragų receptų, bet meadovik visada bus pats skaniausias pyragas!
Gaminimo laikas
130 min.
Laikas virtuvėje
130 min.
Kalorijos
286 kcal.
Baltymai
5 g
Riebalai
12 g
Angliavandeniai
39 g
Sunkumas: 1/5
Reitingas: 4.29/5 (7 bal.)

Žingsnis 1

Švelnaus skonio pyragas "Medovik" Žingsnis 1
Vandens vonelėje ištirpinkite sviestą, 50 g cukraus ir medų. Viską gerai išmaišykite, įmuškite 2 kiaušinius ir vėl išmaišykite.

Žingsnis 2

Švelnaus skonio pyragas "Medovik" Žingsnis 2
Pabaigoje įberkite 1 arbatinį šaukštelį geriamosios sodos, išmaišykite, masė turėtų padvigubėti.

Žingsnis 3

Švelnaus skonio pyragas "Medovik" Žingsnis 3
Nuimkite nuo ugnies, atvėsinkite ir palaipsniui pradėkite berti persijotus miltus.

Žingsnis 4

Švelnaus skonio pyragas "Medovik" Žingsnis 4
Minkykite tešlą toliau įmaišydami miltus.

Žingsnis 5

Švelnaus skonio pyragas "Medovik" Žingsnis 5
Tešla turi būti elastinga. Dėkite ją į šaldytuvą 30 minučių.

Žingsnis 6

Švelnaus skonio pyragas "Medovik" Žingsnis 6
Tuomet padalykite jį į kelias dalis, iš kurių kepsime pyragus. Plonai iškočiokite apvalią pyrago formą, išpjaukite apvalią formą.

Žingsnis 7

Švelnaus skonio pyragas "Medovik" Žingsnis 7
Toliau kepame vienodo dydžio pyragėlius, kiekvieno viduryje padarome įpjovas, kad tešla nesubyrėtų, ir dedame juos kepti į orkaitę ant pergamentinio popieriaus, sutepto augaliniu aliejumi.

Žingsnis 8

Švelnaus skonio pyragas "Medovik" Žingsnis 8
Kai pyragas apskrunda ir įgauna auksinę spalvą, išimkite jį ir leiskite atvėsti.

Žingsnis 9

Švelnaus skonio pyragas "Medovik" Žingsnis 9
Iškepkite likusius pyragėlius ir sudėkite juos į lėkštę.

Žingsnis 10

Švelnaus skonio pyragas "Medovik" Žingsnis 10
Pereikite prie grietinėlės. Į grietinę įberkite 100 g cukraus arba cukraus pudros ir kruopščiai išmaišykite kremą.

Žingsnis 11

Švelnaus skonio pyragas "Medovik" Žingsnis 11
Kremu tepkite plutą po plutos.

Žingsnis 12

Švelnaus skonio pyragas "Medovik" Žingsnis 12
Ant viršaus pabarstykite trupinius, likusius nuo pyrago atraižų.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
desertai, šalti desertai, paprasta, yra bendrų alergenų, pyragai, Naujųjų metų desertai, receptas su vaizdo įrašu, receptų knyga, pyragai su varške, desertai su varške, desertai su grietine

Kategorijos