Publikavimo data: 2025-08-18
Švelni ir pikantiška sūdyta lašiša
Labai švelni lengvai sūdyta žuvis, puikiai tinkanti pusryčiams.
Žingsnis 1
Nuplaukite lašišą, išimkite visus kaulus.
Žingsnis 2
Žuvį supjaustykite vienodais plonais griežinėliais.
Žingsnis 3
Sumaišykite druską, cukrų, raudonuosius pipirus ir papriką.
Žingsnis 4
Į indą suberkite ploną pirmąjį žuvies sluoksnį, pabarstykite druskos, cukraus, pipirų ir paprikos mišiniu.
Žingsnis 5
Ant viršaus dėkite antrąjį ir trečiąjį žuvies sluoksnius, kiekvieną sluoksnį apibarstydami mūsų prieskonių mišiniu.
Žingsnis 6
Uždenkite indą dangčiu. Padėkite žuvį į šaldytuvą 18-24 val. Žuvis paruošta valgyti.
Kategorijos