Švelni ir pikantiška sūdyta lašiša pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-18

Švelni ir pikantiška sūdyta lašiša

Labai švelni lengvai sūdyta žuvis, puikiai tinkanti pusryčiams.
Gaminimo laikas
1080 min.
Laikas virtuvėje
15 min.
Kalorijos
145 kcal.
Baltymai
19 g
Riebalai
5 g
Angliavandeniai
6 g
Sunkumas: 1/5
Reitingas: 4.07/5 (15 bal.)

Žingsnis 1

Švelni ir pikantiška sūdyta lašiša Žingsnis 1
Nuplaukite lašišą, išimkite visus kaulus.

Žingsnis 2

Švelni ir pikantiška sūdyta lašiša Žingsnis 2
Žuvį supjaustykite vienodais plonais griežinėliais.

Žingsnis 3

Švelni ir pikantiška sūdyta lašiša Žingsnis 3
Sumaišykite druską, cukrų, raudonuosius pipirus ir papriką.

Žingsnis 4

Švelni ir pikantiška sūdyta lašiša Žingsnis 4
Į indą suberkite ploną pirmąjį žuvies sluoksnį, pabarstykite druskos, cukraus, pipirų ir paprikos mišiniu.

Žingsnis 5

Švelni ir pikantiška sūdyta lašiša Žingsnis 5
Ant viršaus dėkite antrąjį ir trečiąjį žuvies sluoksnius, kiekvieną sluoksnį apibarstydami mūsų prieskonių mišiniu.

Žingsnis 6

Švelni ir pikantiška sūdyta lašiša Žingsnis 6
Uždenkite indą dangčiu. Padėkite žuvį į šaldytuvą 18-24 val. Žuvis paruošta valgyti.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
žuvies patiekalai, užkandžiai, įspūdingas receptas, paprasta, valgyti bendrus alergenus, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, morkų sezonas, žuvies užkandžiai, sūrio užkandžiai, karšti patiekalai naujiems metams, foršmakas, receptų knyga, tartaletės užkandžiai

Kategorijos