Publikavimo data: 2025-08-20
Švelni kriaušių želė
Želė yra skanus skanėstas, kuris nelieka nepastebėtas. Naminė želė, paruošta iš natūralių produktų, be konservantų, yra daug kartų sveikesnė už parduotuvėje pirktus miltelius. Gaminimo pagrindas - želatina, kurioje gausu vitaminų, kolageno ir mineralinių medžiagų. Natūrali želė gerai veikia virškinimą, šalina toksinus iš organizmo. Kriaušė suteikia malonų skonį ir aromatą.
Žingsnis 1
Užpilkite vaisius cukrumi. Pašalinkite citrinos žievelę, supjaustykite ją nedideliais gabalėliais ir sudėkite į keptuvę su kriaušėmis ir cukrumi.
Žingsnis 2
Keptuvę statykite ant silpnos ugnies, kai kriaušės pradės leisti sultis, padidinkite ugnį ir užvirkite. Tada virkite apie 15 minučių ant silpnos ugnies, retkarčiais pamaišydami. Šiek tiek atvėsusį mišinį sumaišykite blenderiu.
Žingsnis 3
Želatiną užpilkite šaltu vandeniu. Kai ji išbrinks, supilkite ją į kriaušių tyrę ir padėkite ant viryklės. Maišydami kaitinkite, kol želatina visiškai ištirps, bet neužvirkite.
Kategorijos