Švelni kriaušių želė pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-20

Švelni kriaušių želė

Želė yra skanus skanėstas, kuris nelieka nepastebėtas. Naminė želė, paruošta iš natūralių produktų, be konservantų, yra daug kartų sveikesnė už parduotuvėje pirktus miltelius. Gaminimo pagrindas - želatina, kurioje gausu vitaminų, kolageno ir mineralinių medžiagų. Natūrali želė gerai veikia virškinimą, šalina toksinus iš organizmo. Kriaušė suteikia malonų skonį ir aromatą.
Gaminimo laikas
55 min.
Laikas virtuvėje
55 min.
Kalorijos
140 kcal.
Angliavandeniai
36 g
Sunkumas: 1/5
Reitingas: 3.93/5 (15 bal.)

Žingsnis 1

Švelni kriaušių želė Žingsnis 1
Užpilkite vaisius cukrumi. Pašalinkite citrinos žievelę, supjaustykite ją nedideliais gabalėliais ir sudėkite į keptuvę su kriaušėmis ir cukrumi.

Žingsnis 2

Švelni kriaušių želė Žingsnis 2
Keptuvę statykite ant silpnos ugnies, kai kriaušės pradės leisti sultis, padidinkite ugnį ir užvirkite. Tada virkite apie 15 minučių ant silpnos ugnies, retkarčiais pamaišydami. Šiek tiek atvėsusį mišinį sumaišykite blenderiu.

Žingsnis 3

Švelni kriaušių želė Žingsnis 3
Želatiną užpilkite šaltu vandeniu. Kai ji išbrinks, supilkite ją į kriaušių tyrę ir padėkite ant viryklės. Maišydami kaitinkite, kol želatina visiškai ištirps, bet neužvirkite.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
desertai, želė desertai, įspūdingas receptas, egzotika, paprastas, popietės užkandis, vynuogių sezonas, želė, be įprastų alergenų, receptų knyga, želė su uogomis

Kategorijos