Švelni lašiša folijoje pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-09

Švelni lašiša folijoje

Raudona žuvis laikoma delikatesu, nuo seno patiekiama ant karalių stalo ir vertinama ne tik dėl švelnaus ir malonaus skonio, bet ir dėl naudingųjų savybių. Šios žuvies mėsoje gausu magnio, fosforo, kalcio, kalio, natrio, taip pat gausu omega-3, kuris labai sumažina širdies ir kraujagyslių ligų riziką, o prie viso to prisideda būtiniausių vitaminų kompleksas, pavyzdžiui, vitaminai B, H, PP, A, D.
Gaminimo laikas
40 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
231 kcal.
Baltymai
20 g
Riebalai
16 g
Angliavandeniai
1 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.83/5 (6 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Švelni lašiša folijoje Žingsnis 1
Silikoniniu šepetėliu aptepkite lašišos kepsnius, pabarstykite druska, pipirais ir bent 20 minučių padėkite į šaldytuvą.

Žingsnis 2

Švelni lašiša folijoje Žingsnis 2
Kepimo skardą išklokite folija, patepkite ją aliejumi, išdėliokite krapus ir ant viršaus sudėkite į foliją suvyniotą kepsnį. Kepkite įkaitintoje orkaitėje apie 20 minučių.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos