Publikavimo data: 2024-06-09
Švelni lašiša folijoje
Raudona žuvis laikoma delikatesu, nuo seno patiekiama ant karalių stalo ir vertinama ne tik dėl švelnaus ir malonaus skonio, bet ir dėl naudingųjų savybių. Šios žuvies mėsoje gausu magnio, fosforo, kalcio, kalio, natrio, taip pat gausu omega-3, kuris labai sumažina širdies ir kraujagyslių ligų riziką, o prie viso to prisideda būtiniausių vitaminų kompleksas, pavyzdžiui, vitaminai B, H, PP, A, D.
Žingsnis 1
Silikoniniu šepetėliu aptepkite lašišos kepsnius, pabarstykite druska, pipirais ir bent 20 minučių padėkite į šaldytuvą.
Žingsnis 2
Kepimo skardą išklokite folija, patepkite ją aliejumi, išdėliokite krapus ir ant viršaus sudėkite į foliją suvyniotą kepsnį. Kepkite įkaitintoje orkaitėje apie 20 minučių.
Kategorijos