Publikavimo data: 2025-08-18
Švelni lašišos filė orkaitėje
Šio patiekalo šūkis - greitai, skaniai ir paprastai. Švelni lydeka su pomidorais, kuri patiks kiekvieno šeimos nario skoniui.
Žingsnis 1
Atšildykite lašišų filė, supjaustykite ją porcijomis.
Žingsnis 2
Paruoškite žuviai skirtą tešlą. Sumaišykite grietinę ir kiaušinius. Į mišinį įberkite druskos ir mėgstamų prieskonių.
Žingsnis 3
Kiekvieną žuvies gabalėlį panardinkite į tešlą.
Žingsnis 4
Tada filė gabalėlius apvoliokite džiūvėsėliuose (arba nesaldžiuose kukurūzų dribsniuose, pavyzdžiui, kūdikių košėje).
Žingsnis 5
Į aliejumi pateptą formą sudėkite apskritimais supjaustytų pomidorų sluoksnį.
Žingsnis 6
Ant pomidorų sudėkite žuvį.
Žingsnis 7
Ant žuvies paskleiskite pusžiedžiais perpjautus svogūnus.
Žingsnis 8
Tada sudėkite dar vieną pomidorų sluoksnį ir siųskite į 180 laipsnių temperatūros orkaitę 25-30 minučių.
Žingsnis 9
Po 25 minučių patiekalas bus paruoštas.
Kategorijos