Publikavimo data: 2025-08-17
Švelni lengvai sūdyta lašiša
Žuvis būna minkšta ir labai skani. Gaminu jos daug ir užšaldau porcijomis.
Žingsnis 1
Nulupkite žuvį.
Žingsnis 2
Išimkite visus kaulus.
Žingsnis 3
Supjaustykite porcijomis.
Žingsnis 4
Išdėliokite ant padėklo ir apibarstykite puse druskos ir cukraus mišinio.
Žingsnis 5
Citriną supjaustykite smulkiais griežinėliais ir uždėkite ant žuvies.
Žingsnis 6
Žuvį patepkite delnais, kad viskas geriau įsigertų. Apverskite žuvį aukštyn kojomis ir suberkite likusį cukrų, druską ir citriną.
Žingsnis 7
Palikite žuvį 2-3 val. pastovėti karštyje, po to 12 val. perkelkite į šaldytuvą.
Kategorijos