Švelni lengvai sūdyta lašiša pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-17

Švelni lengvai sūdyta lašiša

Žuvis būna minkšta ir labai skani. Gaminu jos daug ir užšaldau porcijomis.
Gaminimo laikas
900 min.
Laikas virtuvėje
10 min.
Kalorijos
128 kcal.
Baltymai
18 g
Riebalai
5 g
Angliavandeniai
2 g
Sunkumas: 1/5
Reitingas: 3.8/5 (10 bal.)

Žingsnis 1

Švelni lengvai sūdyta lašiša Žingsnis 1
Nulupkite žuvį.

Žingsnis 2

Švelni lengvai sūdyta lašiša Žingsnis 2
Išimkite visus kaulus.

Žingsnis 3

Švelni lengvai sūdyta lašiša Žingsnis 3
Supjaustykite porcijomis.

Žingsnis 4

Švelni lengvai sūdyta lašiša Žingsnis 4
Išdėliokite ant padėklo ir apibarstykite puse druskos ir cukraus mišinio.

Žingsnis 5

Švelni lengvai sūdyta lašiša Žingsnis 5
Citriną supjaustykite smulkiais griežinėliais ir uždėkite ant žuvies.

Žingsnis 6

Švelni lengvai sūdyta lašiša Žingsnis 6
Žuvį patepkite delnais, kad viskas geriau įsigertų. Apverskite žuvį aukštyn kojomis ir suberkite likusį cukrų, druską ir citriną.

Žingsnis 7

Švelni lengvai sūdyta lašiša Žingsnis 7
Palikite žuvį 2-3 val. pastovėti karštyje, po to 12 val. perkelkite į šaldytuvą.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
žuvies patiekalai, užkandžiai, įspūdingas receptas, paprasta, valgyti bendrus alergenus, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, morkų sezonas, žuvies užkandžiai, sūrio užkandžiai, karšti patiekalai naujiems metams, foršmakas, receptų knyga, tartaletės užkandžiai

Kategorijos