Publikavimo data: 2025-08-18
Švelni menkė morkų apvalkale
Labai paprastas receptas, turintis minimalų ingredientų kiekį. Žuvis būna sultinga, skani ir minkšta.
Žingsnis 1
Supjaustykite menkę 1-2 cm pločio juostelėmis.
Žingsnis 2
Morkas sutarkuokite stambia tarka. Svogūną supjaustykite mažais kubeliais.
Žingsnis 3
Paimkite keptuvę, įpilkite 3 šaukštus aliejaus ir ant dugno sudėkite menkės juosteles. Pagardinkite druska ir įberkite mėgstamų prieskonių.
Žingsnis 4
Tada sluoksniuokite svogūnus ir morkas. Vėl pakartokite sluoksnius: menkė, svogūnai, morkos.
Žingsnis 5
Uždenkite keptuvę dangčiu ir statykite ant silpnos ugnies, kad troškintųsi. Maždaug po 50 minučių patiekalas bus paruoštas.
Žingsnis 6
Uždenkite keptuvę dangčiu ir statykite ant silpnos ugnies, kad troškintųsi. Maždaug po 50 minučių patiekalas bus paruoštas.
Kategorijos