Švelni nelma po sūrio ir daržovių sluoksniu pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-18

Švelni nelma po sūrio ir daržovių sluoksniu

Siūlau jums receptą, kaip paruošti nelmą po sūrio ir daržovių apvalkalu. Pagal šį receptą pagaminta žuvis greitai iškeps per bet kokią šventę.
Gaminimo laikas
60 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
279 kcal.
Baltymai
13 g
Riebalai
25 g
Angliavandeniai
3 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.83/5 (23 bal.)

Žingsnis 1

Švelni nelma po sūrio ir daržovių sluoksniu Žingsnis 1
Atšildykite žuvį.

Žingsnis 2

Švelni nelma po sūrio ir daržovių sluoksniu Žingsnis 2
Žuvį išdarinėkite ir supjaustykite maždaug 3 cm pločio kepsniais.

Žingsnis 3

Švelni nelma po sūrio ir daržovių sluoksniu Žingsnis 3
Nulupkite svogūną ir supjaustykite jį pusžiedžiais.

Žingsnis 4

Švelni nelma po sūrio ir daržovių sluoksniu Žingsnis 4
Morkas nuplaukite, nulupkite ir stambiai sutarkuokite.

Žingsnis 5

Švelni nelma po sūrio ir daržovių sluoksniu Žingsnis 5
Įkaitintoje keptuvėje su aliejumi apkepkite svogūną, kol įgaus auksinę spalvą, tada sudėkite morkas ir maišydami kepkite dar 3 minutes.

Žingsnis 6

Švelni nelma po sūrio ir daržovių sluoksniu Žingsnis 6
Keptuvėje su aliejumi kepkite žuvies kepsnius iš abiejų pusių maždaug po 3 minutes.

Žingsnis 7

Švelni nelma po sūrio ir daržovių sluoksniu Žingsnis 7
Iškeptą žuvį sudėkite ant kepimo skardos.

Žingsnis 8

Švelni nelma po sūrio ir daržovių sluoksniu Žingsnis 8
Ant žuvies viršaus uždėkite kepsnius, pabarstykite druska ir pipirais.

Žingsnis 9

Švelni nelma po sūrio ir daržovių sluoksniu Žingsnis 9
Ant viršaus sutarkuokite sūrį smulkia tarka.

Žingsnis 10

Švelni nelma po sūrio ir daržovių sluoksniu Žingsnis 10
Tolygiai aptepkite majonezu, kad patiekalas nebūtų sausas. Ir kepkite 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje 30 minučių.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, įspūdingas receptas, paprastas, turi bendrų alergenų, pietūs, vakarienė, pupelių sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos