Publikavimo data: 2025-08-18
Švelni nelma po sūrio ir daržovių sluoksniu
Siūlau jums receptą, kaip paruošti nelmą po sūrio ir daržovių apvalkalu. Pagal šį receptą pagaminta žuvis greitai iškeps per bet kokią šventę.
Žingsnis 1
Atšildykite žuvį.
Žingsnis 2
Žuvį išdarinėkite ir supjaustykite maždaug 3 cm pločio kepsniais.
Žingsnis 3
Nulupkite svogūną ir supjaustykite jį pusžiedžiais.
Žingsnis 4
Morkas nuplaukite, nulupkite ir stambiai sutarkuokite.
Žingsnis 5
Įkaitintoje keptuvėje su aliejumi apkepkite svogūną, kol įgaus auksinę spalvą, tada sudėkite morkas ir maišydami kepkite dar 3 minutes.
Žingsnis 6
Keptuvėje su aliejumi kepkite žuvies kepsnius iš abiejų pusių maždaug po 3 minutes.
Žingsnis 7
Iškeptą žuvį sudėkite ant kepimo skardos.
Žingsnis 8
Ant žuvies viršaus uždėkite kepsnius, pabarstykite druska ir pipirais.
Žingsnis 9
Ant viršaus sutarkuokite sūrį smulkia tarka.
Žingsnis 10
Tolygiai aptepkite majonezu, kad patiekalas nebūtų sausas. Ir kepkite 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje 30 minučių.
Kategorijos