Publikavimo data: 2024-10-15
Švelni pica ant cukinijų tešlos
Jei į įprastą tešlą įmaišysite cukinijos, ji taps stebuklingai minkšta ir skani. Jei iš šios tešlos gaminsite picą, ji taps nepaprastai minkšta ir patraukli. Pabandykite pagaminti sveiką picą iš cukinijų tešlos ir įsimylėsite šį paprastą receptą.
Žingsnis 1
Sutarkuokite cukinijas, lengvai pagardinkite druska ir palikite 10 minučių mirkti. Tada išspauskite drėgmę iš tarkių ir nusausinkite skysčio perteklių.
Žingsnis 2
Sumaišykite kefyrą, kiaušinį ir sodą, suplakite šakute. Įdėkite žiupsnelį druskos, cukiniją ir miltus. Užminkykite tešlą ir 30 minučių padėkite į šaldytuvą.
Žingsnis 3
Kol tešla ilsisi šaldytuve, sutarkuokite sūrį ir juostelėmis supjaustykite dešrą, papriką ir pomidorus. Alyvuoges supjaustykite žiedais.
Žingsnis 4
Kepimo skardą patepkite aliejumi ir tolygiai paskleiskite ant jos tešlą. Valgomuoju šaukštu ant tešlos atsargiai užtepkite kečupo. Ant tešlos tolygiai paskleiskite smulkintas alyvuoges, dešrą, pomidorus ir paprikas. Kepkite iki 180 °C įkaitintoje orkaitėje 40 minučių. Pabarstykite sūriu ir kepkite dar 5 minutes.
Kategorijos