Švelni skumbrė grietinėlės padaže pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-15

Švelni skumbrė grietinėlės padaže

Eksperimentuodami su prieskoniais ir priedais galite išgauti unikalų tos pačios žuvies skonį. Pavyzdžiui, skumbrė grietinėlės padaže labai skiriasi nuo keptos ar sūdytos žuvies. Šioje versijoje ji yra švelnios tekstūros, yra tolimų kreminės konsistencijos natų, plona linija juntamas krapų kvapas, kuris patiekalą paverčia jau kitokiu. Jį galima ruošti šeimai, taip pat patiekti svečiams ar prie šventinio stalo.
Gaminimo laikas
40 min.
Laikas virtuvėje
40 min.
Kalorijos
234 kcal.
Baltymai
12 g
Riebalai
16 g
Angliavandeniai
7 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.71/5 (14 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Švelni skumbrė grietinėlės padaže Žingsnis 1
Į karštą keptuvę su augaliniu aliejumi dėkite miltuose apvoliotą žuvį. Kepkite iš abiejų pusių po 5-6 minutes.

Žingsnis 2

Švelni skumbrė grietinėlės padaže Žingsnis 2
Švariame puode užvirinkite grietinėlę ir suberkite smulkintus krapus. Pagardinkite druska ir pipirais, tada sudėkite keptas skumbres ir virkite 6-7 minutes.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos