Publikavimo data: 2024-06-15
Švelni skumbrė grietinėlės padaže
Eksperimentuodami su prieskoniais ir priedais galite išgauti unikalų tos pačios žuvies skonį. Pavyzdžiui, skumbrė grietinėlės padaže labai skiriasi nuo keptos ar sūdytos žuvies. Šioje versijoje ji yra švelnios tekstūros, yra tolimų kreminės konsistencijos natų, plona linija juntamas krapų kvapas, kuris patiekalą paverčia jau kitokiu. Jį galima ruošti šeimai, taip pat patiekti svečiams ar prie šventinio stalo.
Žingsnis 1
Į karštą keptuvę su augaliniu aliejumi dėkite miltuose apvoliotą žuvį. Kepkite iš abiejų pusių po 5-6 minutes.
Žingsnis 2
Švariame puode užvirinkite grietinėlę ir suberkite smulkintus krapus. Pagardinkite druska ir pipirais, tada sudėkite keptas skumbres ir virkite 6-7 minutes.
Kategorijos