Publikavimo data: 2024-06-23
Švelni skumbrė su pomidorų padažu
Skumbrė - tai įvairių svarbių elementų, reikalingų žmogaus sveikatai palaikyti, lobynas. Joje yra vitaminų, pavyzdžiui, B12 ir A. Joje yra puikiai virškinamų baltymų ir žuvų taukų, reikalingų organizmo tonusui palaikyti. Skumbrė su aromatingu pomidorų padažu tikrai patiks.
Žingsnis 1
Morkas sutarkuokite stambia tarka. Papriką supjaustykite kubeliais, svogūną - pusžiedžiais, o česnaką - į 4 dalis.
Žingsnis 2
Nupjaukite skumbrę ir nuplaukite. Išimkite smulkius kaulus ir supjaustykite stambiais gabalais.
Žingsnis 3
Į įkaitintą keptuvę įpilkite aliejaus. Supilkite daržoves ir kepkite, kol iškeps iki pusės. Tada sudėkite skumbrę ir pabarstykite daržovėmis.
Žingsnis 4
Atskieskite vandenį pomidorų pasta ir užpilkite ją ant žuvies bei daržovių. Pagardinkite druska ir prieskoniais. Užvirkite ir virkite dar 40 minučių.
Kategorijos