Švelni tilapija grietinėlės padaže pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-05-25

Švelni tilapija grietinėlės padaže

Tilapija yra skani ir gana nebrangi žuvis. Šioje žuvyje gausu B grupės vitaminų ir omega-3 riebalų aminorūgščių. Ji puikiai veikia endokrininę ir centrinę nervų sistemą. O patiekalai su tilapija yra sultingi, sotūs, puikaus skonio.
Gaminimo laikas
40 min.
Laikas virtuvėje
25 min.
Kalorijos
146 kcal.
Baltymai
14 g
Riebalai
8 g
Angliavandeniai
2 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.06/5 (16 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Švelni tilapija grietinėlės padaže Žingsnis 1
Supilkite grietinėlę į dubenį, sudėkite smulkiai supjaustytą svogūną ir tarkuotą sūrį. Pagal skonį pagardinkite druska ir pipirais.

Žingsnis 2

Švelni tilapija grietinėlės padaže Žingsnis 2
Tilapiją sudėkite į aliejumi pateptą formą ir užpilkite grietinėlės ir sūrio padažu. Kepkite 30-40 minučių 180 laipsnių orkaitėje.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos