Švelni žuvis. pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-17

Švelni žuvis.

Skanus ir švelnus receptas.
Gaminimo laikas
45 min.
Laikas virtuvėje
45 min.
Kalorijos
60 kcal.
Baltymai
10 g
Angliavandeniai
3 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.78/5 (23 bal.)

Žingsnis 1

Švelni žuvis. Žingsnis 1
Supjaustykite lašišų filė mažais gabalėliais.

Žingsnis 2

Švelni žuvis. Žingsnis 2
Pagal skonį į žuvį įberkite druskos ir prieskonių.

Žingsnis 3

Švelni žuvis. Žingsnis 3
Morkas nulupkite ir stambiai sutarkuokite.

Žingsnis 4

Švelni žuvis. Žingsnis 4
Nulupkite svogūną ir supjaustykite kvadratėliais.

Žingsnis 5

Švelni žuvis. Žingsnis 5
Kepkite svogūnus, kol taps auksinės spalvos.

Žingsnis 6

Švelni žuvis. Žingsnis 6
Sudėkite morkas ir kepkite 15 minučių.

Žingsnis 7

Švelni žuvis. Žingsnis 7
Sudėkite žuvį.

Žingsnis 8

Švelni žuvis. Žingsnis 8
Išmaišykite ir troškinkite 20 minučių, retkarčiais pamaišydami.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, įspūdingas receptas, paprastas, turi bendrų alergenų, pietūs, vakarienė, pupelių sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos