Švelni žuvis grietinėlėje pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-15

Švelni žuvis grietinėlėje

Žuvį galima ruošti įvairiais būdais. Receptai stebina savo įvairove. O žuvies virimas grietinėlėje yra vienas iš labiausiai paplitusių. Daugelis žmonių mano, kad žuvies nedera derinti su pieno padažu, tačiau ši nuomonė klaidinga, nes patiekalas išeis aromatingas ir švelnus.
Gaminimo laikas
60 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
274 kcal.
Baltymai
14 g
Riebalai
13 g
Angliavandeniai
2 g
Sunkumas: 2/5
Reitingas: 3.82/5 (17 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Švelni žuvis grietinėlėje Žingsnis 1
Sutarkuokite sūrį, smulkiai sukapokite žoleles, sumaišykite su grietinėle ir gerai išmaišykite. Sudėkite žuvį į riebalais išteptą formą, kiekvieną žuvies sluoksnį pabarstykite druska ir pipirais.

Žingsnis 2

Švelni žuvis grietinėlėje Žingsnis 2
Tada supilkite grietinėlės ir sūrio padažą. Kepkite įkaitintoje orkaitėje 45 minutes 180C temperatūroje, kol taps auksinės spalvos.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos