Publikavimo data: 2024-06-15
Švelni žuvis grietinėlėje
Žuvį galima ruošti įvairiais būdais. Receptai stebina savo įvairove. O žuvies virimas grietinėlėje yra vienas iš labiausiai paplitusių. Daugelis žmonių mano, kad žuvies nedera derinti su pieno padažu, tačiau ši nuomonė klaidinga, nes patiekalas išeis aromatingas ir švelnus.
Žingsnis 1
Sutarkuokite sūrį, smulkiai sukapokite žoleles, sumaišykite su grietinėle ir gerai išmaišykite. Sudėkite žuvį į riebalais išteptą formą, kiekvieną žuvies sluoksnį pabarstykite druska ir pipirais.
Žingsnis 2
Tada supilkite grietinėlės ir sūrio padažą. Kepkite įkaitintoje orkaitėje 45 minutes 180C temperatūroje, kol taps auksinės spalvos.
Kategorijos