Švelni žuvis grietinės padaže pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-15

Švelni žuvis grietinės padaže

Pangasijoje, kaip ir bet kurioje kitoje žuvyje, yra daug omega-3, kalcio, kalio, jodo ir fosforo. Dėl šios sudėties ji palankiai veikia plaukų, odos ir nagų būklę. Labai dažnai pangasija įtraukiama į vyresnio amžiaus žmonių mitybą, nes žuvies mėsa aktyvina smegenų veiklą.
Gaminimo laikas
60 min.
Laikas virtuvėje
60 min.
Kalorijos
104 kcal.
Baltymai
10 g
Riebalai
5 g
Angliavandeniai
2 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4/5 (29 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Švelni žuvis grietinės padaže Žingsnis 1
Paruoškite žuvies padažą. Į nedidelį dubenėlį sudėkite grietinę, garstyčias, pipirus ir prieskonius žuviai pagal pageidavimą. Supjaustytą žuvį pasūdykite, aptepkite padažu ir sudėkite ant svogūnų.

Žingsnis 2

Švelni žuvis grietinės padaže Žingsnis 2
Tada ant žuvies sudėkite pomidorus ir pabarstykite sūriu. Kepkite žuvį iki 200C įkaitintoje orkaitėje apie 40 minučių.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos