Publikavimo data: 2024-06-15
Švelni žuvis grietinės padaže
Pangasijoje, kaip ir bet kurioje kitoje žuvyje, yra daug omega-3, kalcio, kalio, jodo ir fosforo. Dėl šios sudėties ji palankiai veikia plaukų, odos ir nagų būklę. Labai dažnai pangasija įtraukiama į vyresnio amžiaus žmonių mitybą, nes žuvies mėsa aktyvina smegenų veiklą.
Žingsnis 1
Paruoškite žuvies padažą. Į nedidelį dubenėlį sudėkite grietinę, garstyčias, pipirus ir prieskonius žuviai pagal pageidavimą. Supjaustytą žuvį pasūdykite, aptepkite padažu ir sudėkite ant svogūnų.
Žingsnis 2
Tada ant žuvies sudėkite pomidorus ir pabarstykite sūriu. Kepkite žuvį iki 200C įkaitintoje orkaitėje apie 40 minučių.
Kategorijos