Publikavimo data: 2025-08-17
Švelnios krabų lazdelių, lydyto sūrio ir obuolių salotos
Sudedamųjų dalių paprastumas ir greitas paruošimas yra du didžiausi šių salotų privalumai. Tačiau, nepaisant to, jas galima patiekti ne tik ant namų, bet ir ant šventinio stalo. Ji patraukia ne tik išvaizda, bet ir skoniu, kuriame sėkmingai dera krabų lazdelės, kiaušiniai, lydytas sūris, svogūnai ir obuoliai. Apskritai, jei reikia paruošti ką nors greito ir skanaus, tokios salotos visada gali užimti vietą šventiniame valgiaraštyje.
Žingsnis 1
Iš paruoštų produktų sumontuokite salotas. Ant pirmojo sluoksnio dėkite tarkuotų baltymų ir majonezo. Antrasis sluoksnis - tarkuotas lydytas sūris ir vėl majonezas. Trečias sluoksnis - tarkuotas sviestas ir majonezas.
Žingsnis 2
Ketvirtajam sluoksniui sudėkite marinuotus svogūnus, tarkuotas krabų lazdeles ir majonezą. Penktajam sluoksniui - tarkuotas obuolys, išteptas majonezu. Apibarstykite juos tarkuotu tryniu ir pasiųskite valandai pamirkti šaltai.
Kategorijos