Publikavimo data: 2024-06-15
Švelnios krevetės grietinėlės padaže su paprikomis ir baltuoju vynu
Krevetės laikomos gurmanišku produktu, pasižyminčiu subtiliu skoniu ir turtingomis maistinėmis savybėmis. Tačiau jas reikia tinkamai paruošti, kad šios nuostabios savybės nesugestų. Pateiktas receptas kaip tik to ir išmokys, tada jūros gėrybės bus švelnios ir tirpstančios burnoje. Kreminis skonis, baltasis vynas pabrėžia jų išskirtinį paprastumą. Nuostabi krevečių kokybė slypi ir tame, kad jos paruošiamos paprastai ir rekordiškai greitai.
Žingsnis 1
Smulkiai supjaustykite papriką ir česnaką. Sudėkite juos į keptuvę ir kepkite sviesto ir alyvuogių aliejaus mišinyje ant vidutinės ugnies 1-2 minutes, kol pasklis česnakų aromatas.
Žingsnis 2
Supilkite pomidorų pastą, supilkite vyną ir nuolat maišydami virkite 10 minučių. Tada padidinkite kaitrą iki vidutinio stiprumo ir į keptuvę su padažu sudėkite krevetes. Maišydami virkite 2 minutes, kol krevetės taps rausvos.
Žingsnis 3
Sumažinkite ugnį, supilkite grietinėlę ir virkite padažą 1 minutę. Pagardinkite druska ir pipirais. Išvirkite spagečius pagal ant pakelio pateiktus nurodymus, suberkite juos į padažą ir išmaišykite.
Kategorijos