Publikavimo data: 2024-06-09
Švelnios tuno ir bulvių salotos
Tuno ir bulvių salotos yra švelnios ir maistingos. Patiekale gausu baltymų ir jis puikiai patenkina alkį. Salotos yra sveikos ir puikiai tinka pietums bei vakarienei. Jose yra daug baltymų ir sveikų medžiagų, tinka net tiems, kurie stebi figūrą. Salotas pagardinkite trupučiu alyvuogių aliejaus arba natūralaus jogurto ir valgykite pietums. Patiekite salotas ant šventinio stalo, išdėlioję jas ant žalių salotų lapų. Tai suteiks patiekalui ryškumo ir gaivumo. Salotos yra savarankiškas patiekalas, tačiau jas galite patiekti kaip užkandį.
Žingsnis 1
Į puodą supilkite vandenį. Į puodą sudėkite nuplautas bulves su lupenomis. Virkite, kol suminkštės. Patikrinkite, ar bulvės yra minkštos, peiliu arba šakute. Jei bulvės lengvai praduriamos, jos jau paruoštos. Išimkite bulves iš vandens ir palikite atvėsti.
Žingsnis 2
Bulves nulupkite ir supjaustykite kubeliais. Sudėkite į lėkštę, pagal skonį pasūdykite ir pagardinkite pipirais. Ant viršaus sudėkite konservuotą tuną. Pabarstykite patiekalą smulkintais krapais ir išmaišykite. Salotos paruoštos.
Kategorijos