Publikavimo data: 2024-09-17
Švelnios tuno salotos
Švelnios tuno salotos - tai maistingas užkandis, kuriame dera patraukli žuvies filė ir sultingi žalumynai. Patiekalą papildo aštrus sūris, suteikiantis jam malonios rūgštelės. Įdomu tai, kad žuvies salotos ne tik maloniai dvelkia skoniu, bet ir yra labai vertingos sveikatai. Tunas yra viena sveikiausių žuvų, nes jame yra unikalių riebalų, aminorūgščių, vitaminų ir mikroelementų. Be to, tunas yra rekordininkas pagal chromo ir jodo kiekį.
Žingsnis 1
Pradėkite pasiruošimą. Agurkus supjaustykite plonais apskritimais, o žaliuosius svogūnus - mažais žiedais. Susmulkinkite krapus ir rankomis suplėšykite salotas. Fetą sutrinkite šakute.
Žingsnis 2
Sudėkite salotas. Į gilų dubenį sudėkite salotų lapus ir tuną, sumaišykite. Tada sudėkite agurkus, krapus ir svogūnus. Išspauskite citrinos sultis ir supilkite jas į salotas, vėl gerai išmaišykite. Galiausiai į indą sudėkite fetos sūrį, pagal skonį įpilkite aliejaus ir pipirų ir išmaišykite.
Kategorijos