Švelnios tuno salotos pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-09-17

Švelnios tuno salotos

Švelnios tuno salotos - tai maistingas užkandis, kuriame dera patraukli žuvies filė ir sultingi žalumynai. Patiekalą papildo aštrus sūris, suteikiantis jam malonios rūgštelės. Įdomu tai, kad žuvies salotos ne tik maloniai dvelkia skoniu, bet ir yra labai vertingos sveikatai. Tunas yra viena sveikiausių žuvų, nes jame yra unikalių riebalų, aminorūgščių, vitaminų ir mikroelementų. Be to, tunas yra rekordininkas pagal chromo ir jodo kiekį.
Gaminimo laikas
20 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
103 kcal.
Baltymai
3 g
Riebalai
7 g
Angliavandeniai
2 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.75/5 (4 bal.)

Žingsnis 1

Švelnios tuno salotos Žingsnis 1
Pradėkite pasiruošimą. Agurkus supjaustykite plonais apskritimais, o žaliuosius svogūnus - mažais žiedais. Susmulkinkite krapus ir rankomis suplėšykite salotas. Fetą sutrinkite šakute.

Žingsnis 2

Švelnios tuno salotos Žingsnis 2
Sudėkite salotas. Į gilų dubenį sudėkite salotų lapus ir tuną, sumaišykite. Tada sudėkite agurkus, krapus ir svogūnus. Išspauskite citrinos sultis ir supilkite jas į salotas, vėl gerai išmaišykite. Galiausiai į indą sudėkite fetos sūrį, pagal skonį įpilkite aliejaus ir pipirų ir išmaišykite.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, salotos, žuvies salotos, tuno salotos, įspūdingas receptas, paprastas, yra bendrų alergenų, per 15 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, ryžių patiekalai, receptų knyga, salotos su konservuotais kukurūzais, salotos su kiaušiniais, salotos su majonezu, salotos su daržovėmis, salotos su žaliaisiais svogūnais

Kategorijos