"Švelnumo" sausainiai pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-17

"Švelnumo" sausainiai

Šiuos sausainius galima kepti visai šeimai ar svečiams prie arbatos puodelio. Sausainiai "Švelnumas" nėra sudėtingi ir ilgai neužtrunka paruošti, o gaunasi labai švelnūs, trapūs ir skanūs. Mano vaikai juos tiesiog dievina!
Gaminimo laikas
45 min.
Laikas virtuvėje
15 min.
Kalorijos
464 kcal.
Baltymai
5 g
Riebalai
45 g
Angliavandeniai
17 g
Sunkumas: 3/5
Reitingas: 4.5/5 (4 bal.)

Žingsnis 1

"Švelnumo" sausainiai Žingsnis 1
Kiaušinius išplakite su cukrumi, suberkite krakmolą, suminkštintą margariną, išmaišykite.

Žingsnis 2

"Švelnumo" sausainiai Žingsnis 2
Į gautą mišinį suberkite miltus, sodą užgesinkite actu.

Žingsnis 3

"Švelnumo" sausainiai Žingsnis 3
Užminkykite tešlą. Tešla turi būti šiek tiek elastinga ir minkšta.

Žingsnis 4

"Švelnumo" sausainiai Žingsnis 4
Suformuokite nedidelius rutuliukus ir dėkite ant kepimo skardos. Paspauskite šakute, kad susidarytų sausainiai.

Žingsnis 5

"Švelnumo" sausainiai Žingsnis 5
Kepkite 30 minučių 180 laipsnių temperatūroje.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
Formuoti kepiniai, desertai, desertai iš tešlos, įspūdingas receptas, yra bendrų alergenų, užkandis po pietų, užkandis, sausainiai, naujametiniai desertai, receptų knyga, kiaušinių sausainiai

Kategorijos