Publikavimo data: 2025-08-17
"Švelnumo" sausainiai
Šiuos sausainius galima kepti visai šeimai ar svečiams prie arbatos puodelio. Sausainiai "Švelnumas" nėra sudėtingi ir ilgai neužtrunka paruošti, o gaunasi labai švelnūs, trapūs ir skanūs. Mano vaikai juos tiesiog dievina!
Žingsnis 1
Kiaušinius išplakite su cukrumi, suberkite krakmolą, suminkštintą margariną, išmaišykite.
Žingsnis 2
Į gautą mišinį suberkite miltus, sodą užgesinkite actu.
Žingsnis 3
Užminkykite tešlą. Tešla turi būti šiek tiek elastinga ir minkšta.
Žingsnis 4
Suformuokite nedidelius rutuliukus ir dėkite ant kepimo skardos. Paspauskite šakute, kad susidarytų sausainiai.
Žingsnis 5
Kepkite 30 minučių 180 laipsnių temperatūroje.
Kategorijos